MILOJKO MOŽE DA UMRE U RIJALITIJU: Oglasio se psihijatar i izneo sve o Božićevom stanju, a ovo je razlog što Milijana mora da bude sa STARIJIMA!
Foto: Printscreen/Happy

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MILOJKO MOŽE DA UMRE U RIJALITIJU: Oglasio se psihijatar i izneo sve o Božićevom stanju, a ovo je razlog što Milijana mora da bude sa STARIJIMA!

Rijaliti -

Milojko Božić sve manje može da podnese ljubomorne scene koje mu u priređuje 53 godine mlađa supruga Milijana, a poslednji incident u nizu mogao je fatalno da se završi za njega.

Naime, Milojko je doživeo potpuni slom živaca kada se u vilu vratio Nemanja Stamatović Žabac. Psihijatar Jovan Marić objašnjava da ovakve situacije zaista mogu da ugroze Božićevo koliko zdravstveno stanje.

foto: Zoran Šaponjić

"Svako ko ima srčane probleme mora da se čuva stresa jer je stres glavni okidač za infarkt. Ali teško da će se Milojku nešto desiti, tim pre što su sve drame u rijalitiju naručene i dobro režirane. Mada, to ne isključuje mogućnost da ćemo u budućnosti gledati i smrt uživo", kaže Marić i objašnjava zbog čega je Milojko prvi put burno reagovao na ljubomorne scene koje mu je 53 godine mlada supruga priredila.

foto: Printscreen/Happy

Marić objašnjava zbog čega se Milijani dopadaju stariji muškarci.

"Moguće je da njen odnos prema ocu nije bio adekvatan i u starijem muškarcu traži zamenu. S druge strane, mladi muškarci su često nestrpljivi i egoistični, ne misle na potrebe žena, već im je važno samo njihovo zadovoljstvo. Stariji mogu da se pripomognu "vijagrom" i da pruže dugi kvalitetan odnos, i njima je najvažnije da partnerki prirede orgazam", kaže doktor Marić na kraju.

Podsetimo, žestoka svađa Milojka i Miljane desila se jer je Božić zatekao suprugu kako u krevetu razmenjuje nežnosti sa Žapcem. Milojko je pobesneo zbog toga, a u jednom trenutku je čak i uzeo flašu i udario Milijanu po glavi.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja