Najnovije vesti

ANASTASIJA SA 14 GODINA POČELA DA SE PROSTITUIŠE, MAJKA JE VODILA U CRKVU DA JE ISCELE: Sad ima 17, evo šta o tome kaže
Foto: Printscreen/Happy

STRAŠNO

ANASTASIJA SA 14 GODINA POČELA DA SE PROSTITUIŠE, MAJKA JE VODILA U CRKVU DA JE ISCELE: Sad ima 17, evo šta o tome kaže

Rijaliti

Anastasija Stanojević Palčica šokirala je naciju kada je javno pred kamerama priznala da se prostituisala, iako sada ima samo 17 godina.

Kako ona tvrdi, dugo se bavila elitnom prostitucijom, a nekim devojkama je čak bila makro.

"Ja sam bivša elitna prostitutka. Imala sam devojke koje su radile kod mene za keš i tako sam zarađivala. Ne bežim od istine, ja to priznajem", ispričala je jednom prilikom Palčica u "Parovima".

foto: Printscreen

Ona je zapravo u kandžama makroa završila sa svega 14 godina.

"Anastasiji nimalo nije lako, ona je dete iz ugledne porodice. Njena mama je vaspitačica, te niko nije mogao očekivati da će joj se dogoditi ovakve stvari. U školi je bila odličan đak, ali se odjednom preokrenula kada je krenula sa društvom da izlazi u grad. Noću je dolazila kasno, a često kada bi je majka zvala, ne bi joj se javljala na telefon. Onda je njena mama nakon velike potrage saznala da se njena ćerka prostituisala. Mali je to grad u kom ona živi, verujte nikom nije bilo prijatno. Sa 14 godina počela je da se bavi prostitucijom, priča se po gradu da su je svakakvi imućni matorci vodali", kaže izvor i dodaje:

"Mama je pokušala nekoliko puta da je izvadi, davala joj je više novca i džeparca samo da se ne bi prostituisala. Klekla je pred nju i molila da se zakune u crkvi kako više neće to raditi, vodila je kod popova da je iscele. Sada tačno ne znam kakva je situacija, ovo se sve događalo pre 2 godine. Kako je Anastasija rekla u vili, ima nameru da sa ovim poslom prestane, a tome se svi nadaju."

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...