MAJA I ZOLA SE OSAMILI U DVORIŠTU! Miljana će da izgori kada bude saznala ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

sevnule varnice

MAJA I ZOLA SE OSAMILI U DVORIŠTU! Miljana će da izgori kada bude saznala ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola navodno još od prethodne sezone rijalitija "vuče" simpatije prema Maji Marinković. Kulićeva je često besnela i ljubomorisala zbog nje, a pošto su se u toku dana osamili u dvorištu, zasigurno joj neće prijati kada bude saznala koliko vremena sad provode zajedno i kako.

Na društvenim mrežama već se šuška kako su varnice među njima i više nego očigledne, posebno otkako je Zola Maji otvoreno priznao šta misli o njoj.

"Zaista nisam mislio ni na jednu temu, nego sam mislio na tebe, kao tvoj lik. Ti si osoba koja je spremna sad ustati i ova dva papira zakači maksimalno, ti si spremna da izgovoriš neku rečenicu, da nastane haos! Imaš veoma visoku inteligenciju u takvim situacijama. Ti ništa ne izgovaraš bez razloga. Ti nekad nemaš milosti", rekao je Zola.

foto: Printscreen

"Biće nam dobro, s vremena na vreme, samo nemoj da se zaljubiš u mene... E sad, Zola, hoću da te pitam, koje je tvoje mišljenje o Bori, posle one nominacije i zanima me ko ti je najdraža ženska osoba, a da nije tvoja bivša devojka Miljana?" nastavila je razgovor Maja, u jednako direktnom stilu.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track