ne zna šta će sa sobom

DEJAN DRAGOJEVIĆ VAN SEBE OD TUGE! Drhtavim glasom obratio se porodici: Smrt dede ga je POTPUNO SLOMILA! (VIDEO)

Rijaliti -

Dejan Dragojević iznenada je saznao za smrt dede. Naime, zadrugar je mislio da će uspeti da organizuje iznenađenje za suprugu povodom Nove godine, a njega su, pak, pozvali da na kratko vreme napusti rijaliti kuću kako bi mu saopštili da mu je preminuo deda sa očeve strane.

Prvi put nakon tragične vesti, Dejan je rešio da se obrati i svojim cimerima, kao i porodici koja ga gleda, a zbog njegovih reči Dalila je ponovo bila neutešna.

foto: Printscreen

"Želeo bih da se zahvalim svima koji su mi izjavili saučešće. Danas su mi javili da je moj deda preminuo, jako mi je teško. Ovo su nenormalni uslovi, da mi 50 ljudi peva pesmu iznad glave, ne mogu sam sa sobom da se nađem. Ne znam šta je sa mojim tatom. Želim da izjavim saučešće mojoj porodici Dragojević. Krivo mi je što će uz moju familiju biti njihova deca, a što uz mog tatu mogu da budem samo ja. Ne znam šta se dešava napolju. Voleo bih kada bi mogao da se obavi razgovor. Bio sam izbezumljen, nisam znao da će to da mi saopšte. Neću nikoga da molim da ne peva, ovde svako fura svoj fazon, ali nemoguće je biti u ovim uslovima. Ako može razgovor okej, hoću da budem uz svog tatu", rekao je Dejan.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track