SINU MU NABILA ROGOVE, A SAD PLJUJE PO NJEMU! Čada Čvorak više neće da ćuti o Ivani!  Njegov REČI će odzvanjati SUDOM
Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

Odlučio da progovori

SINU MU NABILA ROGOVE, A SAD PLJUJE PO NJEMU! Čada Čvorak više neće da ćuti o Ivani! Njegov REČI će odzvanjati SUDOM

Rijaliti -

Vođa grupe Luna Čeda Čvorak više puta je bio tema razgovora u "Zadruzi", a među onima koji su ga pominjali je i pevačica Ivana Krunić, s kojom je nekada sarađivao.

Priče da je Ivana varala Čedinog sina dok su bili u vezi, navodi se kao jedan od razloga zbog kog je Krunićeva napustila muzičku grupu. Nakon svih priča, Čega je odlučio da progovori pred kamerom.

foto: Stefan Jokić

Iako su mnogi iznosili različite tvrdnje o njemu, Čeda je rešio da se i dalje ne upliće u rasprave budući da nije učesnik rijalitija.

"Štuca mi se! Previše sam spominjan i to uglavnom u negativnom kontekstu, zato što nisam učesnik. Ako ima neki problem to se reši u četiri oka ili na sudu, sve što su pričali, ništa nije istina! Ja ne znam šta su namere ljudi, koja je namera tog nekog ko uđe unutra i služi se sredstvima koja nisu regularna. Bilo je i drugih, koji su govorili i negativnije o meni, takvi majmuni su me uzimali u usta. Ljudi su koristili negativne konotacije, kao da oni nešto znaju, a Ivana kao Ivana, davno je otišla iz grupe, zna šta sme, a šta ne sme po ugovornim obavezama. Igra se tamo", ispričao je Čeda.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track