Najnovije vesti

DRAGANA HTELA DA ŽIVI SA EDOM, POSVAĐALI SE PRED RIJALITI: Ona otkriva najveće TAJNE Mitrove i istinu o Tomoviću!
Foto: Printscreen

ŠOK DETALJI

DRAGANA HTELA DA ŽIVI SA EDOM, POSVAĐALI SE PRED RIJALITI: Ona otkriva najveće TAJNE Mitrove i istinu o Tomoviću!

Rijaliti

Mina Vrbaški ispričala je sve što zna o odnosu Edisa Fetića, kog svi povezuju sa Draganom Mitar.

Ona je istakla da ne želi mnogo da priča o Dragani, ali je ipak otvorila dušu.

"Inače, plan je bio da Dragana i Edo započnu zajednički život, ona je trebalo da ide u Novi Pazar da živi sa njim i sa sinom. Ovde predstavljaju da ništa nikad nisu imali, a dan pred ulazak su se posvađali, dok se ona pakovala. Nije mi rekla razlog. Zbunjena sam, rekla sam ja da će Tomović sto posto da ide na nju i da pokuša da ima sa njom nešto. Mesec dana pre nego što je ušla, ja sam komentarisala da je ona meni prijatelj, to sam bar mislila do sinoć", rekla je Mina i dodala:

foto: Printscreen

"Nisam očekivala odgovor onakav, predstavljena mi je bila neka druga priča. Prisluškivala sam ih sinoć, Vladimir je rekao kakav su haos napravili, bili su neki čudni zvuci. E, ne znam odakle više da ti pričam. Pokušavam da se ne obazirem toliko na tu temu, jer ne želim da mi bude teško kao juče. Iskreno sam se zaljubila, ali možda sam i previše preterala u svemu tome. Shvatila sam da zaslužujem više. Ne mogu da verujem za prsten koji moram da vratim na ruku, što mi je Boris preneo. Ne mogu to da uradim, kad nemam emocije. Teško mi je, jer već tri meseca nisam videla mamu, nisam se čula sa njom. Tri godine sam ovde, umesto da pokažem kvalitete, ja se zatvaram zbog jedne osobe."

Kako je želela da čuje jednu pesmu, Mina je odlučila da oda tajnu Drvetu mudrosti, a koja se ticala Vladimira.

"Odaću ti tajnu što mi je rekao Vladimir u kupatilu. Ja sam ga pitala dokle će da igra igre, a on je rekao da je njemu cilj da dođe do broja 10 u rijalitiju. Svaki put kada poljubi neku drugu devojku, znači da će poljubiti mene. A, poljubio je ispred mene", rekla je Mina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...