LUNA SE SVA TRESE KAD SPOMENU NJU! Đoganijeva opet oplela po ovoj zadrugarki i  jednom rečenicom SVE OBJASNILA
Foto: Nemanja Nikolić

Neće ni da je čuje

LUNA SE SVA TRESE KAD SPOMENU NJU! Đoganijeva opet oplela po ovoj zadrugarki i jednom rečenicom SVE OBJASNILA

Rijaliti -

Luna Đogani nije mnogo komentarisala oca Gagija Đoganija i Ermine Pašović, koji su u Zadruzi .

Iako je Pašovićeva pristala na poligrafsko ispitivanje kako bi "zapušila usta svima koji tvrde da ona laže", Đoganijevu to nimalo nije zastrašilo.

Naime, Pašovićeva je na poligrafskom testiranju odgovarala na pitanja u vezi sa Luninun ocen Gagijem, te je pričala o njihovom celokupnom odnosu i tome da li su i kada bili u vezi. Kada su novinari postavili pitanja Luni, ona je isprva kratko odgovorila.

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Profimedia

"Jao, tresem se sva! Stvarno me ne zanima i neću to ni da komentarišem", istakla je, na šta se njen dečko Marko nadovezao i rekao kako je Gagi veliki, te da će znati da se snađe.

"Daš nekome poklon pa pričaš okolo i hvališ se, toliko o njoj", zaključila je Luna.

Podsetimo, Ermina i Luna ušle su u sukob početkom novembra ove godine, kada je Luna bila primorana da odreaguje na, kako kaže, laži Ermine Pašović da je ona organizovala rođendan njenom ocu, Gagiju Đoganiju.

"Devojka je bila moj fan i želela je jarko da uđe u Zadrugu, to je i uspela preko mog tate. Poslala je za rođendan tri košulje i farmerke, 80 odsto rođendana nije nikako organizovala ona. Sestra i ja smo organizovale ceo rođendan", napisala je tada Đoganijeva na Instagramu, pa zaključila: "To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu, bolesnice! Ušla je kao podrška mog tate, a sad ga tamo kanali. Imam poruke gde mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega. Hvala"!

foto: Printscreen

Kurir.rs/Srbija danas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track