Najnovije vesti

MLADA PILATOVIĆKA ZVANIČNO OSTAVLJA STARCA MILOJKA?! A tek da čujete šta je navela kao glavni razlog!
Foto: Happy screenshot

ovo je bila kap koja je prelila čašu

MLADA PILATOVIĆKA ZVANIČNO OSTAVLJA STARCA MILOJKA?! A tek da čujete šta je navela kao glavni razlog!

Rijaliti

Milijana Božić definitivno je odlučila da ostavi supruga Milojka, a kao glavni razlog navela je - sebe. Rijaliti ljubavnik Žabac samo je "kap koja je prelila čašu". 

"Definitivno se razvodim od Milojka. Razvodim se zbog sebe, ali kap koja je prelila čašu je Žabac", rekla je Milijana tokom izbacivanja pred krcatom vilom "Parova". 

Takođe, Žabac nije ostao nedorečen - najiskrenije je izneo svoje mišljenje:

"Da vam kažem pošteno, ja sada živim sa trećom ženom. Ja sam pre rijalitija se dogovorio sa ženom oko razvoda. Milijana je kao kameleon, stalno menja raspoloženja. Dok imam živaca, ja ću trpeti. Mi smo jako zanimljivi narodu. Ovde se forsira moj razvod, a on će biti gotov za desetak dana. Ja sam isto par puta rekao, ja sam većinu svog života proveo u inostranstvu. Ja mogu matičara da zovem sam. U rijalitiju se ne bih oženio sa Milijanom". otvorio je dušu on. 

Tokom njihovog razgovora, ubacila se i Mirjana Praizović, koja je pokušala da otvori Milijani i svima oči.

"Ti si taj koji je rekao ako će se napraviti šou, da ćeš je oženiti, a ako je mimo rijalitija, onda je ne bi oženio", istakla je ona, pa samo pridodala tenziji koja se brzo proširila vilom još otkako se Milijana obratila cimerima. 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...