Najnovije vesti

MAJKA DRAGANE MITRA ŠOKIRA Moja ćerka deli TEŠKU SUDBINU Nataše Bekvalac i Olivere Katarine! A onda je spomenula ABORTUS
Foto: Printscreen Pink

Veliki Intervju

MAJKA DRAGANE MITRA ŠOKIRA Moja ćerka deli TEŠKU SUDBINU Nataše Bekvalac i Olivere Katarine! A onda je spomenula ABORTUS

Rijaliti

Jadranka Mitar, majka učesnice rijalitija „Zadruga" Dragane Mitar, nalazi se u očajnom stanju zbg ljubavnog života ćerke, koja se nalazi pred kamerama i priželjkuje da uđe na imanje u Šimano ne bi li je dozvala pameti.

Modelsica je uspela da privuče pažnju tako što se smuvala sa Vladimirom Tomovićem, a onda je u "Zadrugu" ušao Edis Fetić, njen oženjení dečko iz spoljnog sveta.

foto: Printscreen Pink

"Meni su konfuzne sve te stvari koje se dešavaju između Dragane i Eda, i Dragane i Vlade. Moja ćerka je jako svojeglava, tvrdoglava. Šta odluči, to mora da bude. Ona je mažena i pažena možda i previše, da kažem da je razmažena. Neke stvari ona radi na svoju štetu i meni to nije jasno.

Da li ste joj dali neki savet pred ulazak u rijaliti? - Znate šta se dešava kada želim da joj dam savet? Ona kaže žurim sada, nemam vremena. Svaki moj savet ona je doživela kao kritiku. Ne podnosi kritiku ni pod razno.

foto: Printscreen

Šta kažete na priče da Dragana ima neizmirene dugove iz spoljnog sveta prema Edi? Ko će ga znati. Oni su zadnjih mesec dana bili pod užasnom tenzijom. Bacala je džakove pred ulazak u „Zadrugu". Pakovala se, raspakivala se. Pitala sam ga da li se on razvodi, a on je rekao da njemu taj papir ništa ne znači. I sada je moja berka na stubu srama zbog njegovog papira.

foto: Printscreen

Da li imate strah da će ovaj ljubavni trougao da izade na nešto loše? - To što mi tamo gledamo je realnost. Ovo između njih mi liči na arenu i sada se oni takmiče ko je jači i ko će da pobedi. Naravno da se plašim. Ne spavam zbog svega.

Da li ste srećni što Dragana uskoro neće više biti sa Sinišom Dragutinovićem u braku? - Mnogo sam srećna, hvala bogu da je kraj sa tom pričom. Jednom prilikom njegova bivša žena stavila na Instagram da joj nije jasno da Siniša od svojih žena prvo napravi kurve, pa ih onda napada. Rekla sam Dragani da si zadnja na svetu, da nađeš partnera kao što je Siniša, trebalo te je odstraniti momentalno.

Vi ste je podržali da rodi Sinišino dete? - Nisam joj dozvolila da abortira jer je to bila njena prva trudnoća. Nisam želela da rizikuje da sutra ostane bez poroda. Jovan je divno dete, vole ga svi. Daj bože samo da ga niko ne dira. Više Dragana nije prioritet, sada ne sme sebi da dozvoli da sutra pored sina na nju neko upire prstom. Sinovi su osetljivi kada su majke u pitanju. Ali kada pogledam estradu šta rade, pa ta deca treba da odrastaju i da prihvate da je to posao njihovih roditelja.

Da vi možete da birate zeta između Ede i Vlade, koga biste odabrali? - Znate šta, kao ka da je bio početak sa Sinišom, isto je bilo i sa Edom kada sam čula da ima ženu i decu, pitala sam je: "Ženo, da li si svesna šta radiš?“ Najviše je kritikuju one koje su gore od nje. Ja kažem: ko o čemu, kurva o poštenju. Edo nije svakako za nju, ona je u njemu našla utehu.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Premijera - Vikend specijal

Draganin bivši ljubavnik Pavle Jovanović se oglasio i nazvao je lažljivom kurvetinom. Kako njega komentarišete? -To je meni tako ljigavo. Mnogima je moja Gaga pomogla da dođu do boljeg honorara od njenog. Ko je čuo za tog? Ne želim ni ime da mu spomenem, on je katastrofa. Dno dna. Ušao je ljiga sa pričom da je divna, vidi se kako se sada pokazao. Njemu je došlo vreme da opet uđe u "Zadrugu" jer on ne može da preboli Edu. Ona se spanđala sa tom ljigom da bi se osvetila mužu.

Da li verujete da će vaša ćerka jednoga dana naći slobodnog muškarca ili je njena sudbina da bude za oženjenima i problematičnim momcima? - Njena sudbina je da se zauzeti momci vrte oko njih. Sve lepe žene imaju prokletstvo zbog lepote. Primeri su vam Olivera Katarina, Nataša Bekvalac... Vidite kako su one prošle. Ljubomora je najgora bolest. Nadam se da će moja ćerka naći svoju sreću.

foto: Printscreen, Premijera - Vikend specijal

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...