ISPREBIJAO JE I ŠUTNUO SVU KRVAVU I ISCEPANU! Tara navlačila BOGATE muškarce GOLIM fotkama, a onda je naletila na NJEGA!
Foto: Printscreen

Napravila biznis od sms fotki

ISPREBIJAO JE I ŠUTNUO SVU KRVAVU I ISCEPANU! Tara navlačila BOGATE muškarce GOLIM fotkama, a onda je naletila na NJEGA!

Rijaliti -

Tara Simov navodno je navlačila, pa pljačkala nesrećnike putem ljubavnih oglasa koje je postavljala u dogovoru sa nekoliko svojih drugara.

Ova kontroverzna starleta, iako je mlada, iza sebe navodno već ima pozamašan ulični dosije.

"Ona je bila jako problematična devojka, nije bilo osobe koja je mogla da je zaustavi kada nešto odluči. U školi je zavodila red, tukla je dečake i devojčice. Imala je svoj klan, držala je oko sebe sve najgore osobe kako bi imala s kim da ostvaruje svoje užasne planove".

foto: Printscreen

"U to vreme su bile aktuelne televizije sa porukama koje su ljudi slali u vreme kada su na programu išli muzički spotovi. Mahom su se tu oglašavale osobe koje su tražile partnera za ljubav, seks i druženje. Tara je došla na ideju da se javlja tim nesrećnim osobama, a onda da ih pljačka i uzima im novac, telefone i sve što su imali kod sebe, a moglo je kasnije da se unovči i proda. Tara je za svoj pakleni plan imala podršku dva drugara, njena vršnjaka, koji su imali iste pobude kao ona, željni da pokažu kako su moćni i da mogu da ostvare sve što žele. Ona je bila predvodnica igre, a oni izvršioci njenih paklenih planova", kaže izvor blizak Tari i dalje priča kako su izgledale te njihove prevare.

"Tara je beležila brojeve telefona koji su išli na muzičkom TV kanalu. Uzimali su u obzir uglavnom one na kojima je pisalo "Dobrostojeći stariji muškarac". Ona im je palila maštu svojim golim fotkama i erotskim porukama, a kada su bili bareni, navlačila ih je u zamku. Uglavnom su oni dolazili kod nje u stan, a bilo je i onih koji su nju pozivali u kuću. Tara bi ih raskravila, pustila da se opuste i poveruju joj, a onda su u akciju upadali njeni drugari, koji bi tada urnisali žrtvu. Uspeli su tako da opljačkaju na desetine žrtava, ali jedan im je došao glave", priča izvor

"Čovek koga su navukli bio je prilično opasan. On je u stanu zaključao i Taru i njene saučesnike, onda je nazvao svoje drugare. Ubili su boga u njima, ni Taru nisu štedeli iako je žensko. Kada su ih dobro isprebijali, šutnuli su ih iz stana onako modre, krvare i iscepane. Od tog momenta nije im više padalo na pamet da se bave sličnim smicalicama, a batine koje su dobili bile su im za nauk da ne kradu i ne varaju ljude.

Tara Simov otkrila je cimerima da nije u dobrim odnosima s majkom Mimom, ali nije želela da prizna pravi razlog njihovog sukoba. Kako izvor blizak Tari kaže, ona je majku mučila i tukla skoro svakodnevno, pošto ova nije imala novca za njene prohteve, izlaske i skupu garderobu.

- Tara je povremeno odrađivala posliće za lokalne dilere i tako zarađivala, ali kada joj je mama našla drogu u kući, nastao je opšti haos. Simovljeva je bila revoltirana kada joj je majka zapretila, pa joj je nekoliko puta lupila šamar - kaže izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track