TARA OTKRILA ZAŠTO KARIĆ STVARNO NE ŽELI NI DA ČUJE ZA IVU! Tako sam znala da ona nije za njega!
Foto: Printscreen

sve objasnila

TARA OTKRILA ZAŠTO KARIĆ STVARNO NE ŽELI NI DA ČUJE ZA IVU! Tako sam znala da ona nije za njega!

Rijaliti -

Tara Simov i Dragana Mitar kao nominovane učesnice morale su da se izoluju od ostalih takmičara. Tako su dobile priliku da malo više vremena provode zajedno - sa čime su započele već uz jutarnju kafu. Tada, Simova je otkrila svojoj rijaliti cimerki na osnovu čega i dalje smatra da Iva nikako nije za Karića.

Ona je na tome insistirala i ranije, pa umalo i nagrabusila pošto je Stefan svojoj tadašnjoj devojci preneo sve što je bilo rečeno.

"Ja sam rekla Stefanu da Iva nije tip devojke sa kojom je on ikada bio. Ona je u fazonu da popije piće i da ode. On je njoj to sve preneo, onda je ona mene napala, kao, šta se ja mešam... Moje mišljenje je ostalo isto, briga me. I kada su raskinuli, ona je jela baunti, ja je pitam da mi da griz, ona samo prođe pored mene. To je momenat kada je pokazala koliko je škrta. Sledeća situacija, ona je mene pi*karala, ja sam nju i za stolom smo došle do neke komunikacije... Ja joj kažem za tu čokoladicu, a ona kaže da je bila nervozna, opet smo ostale u okej odnosima", otkrila je Dragani Tara.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track