zbunjen i tužan

POVUKLA SAM RUČNU JER NEĆU DA MU UNIŠTIM BRAK: Šopićeva se gadno posvađala s Janjušem, a on ne zna GDE SE NALAZI (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš nije mogao da zaspi nakon žestoke svađe sa Ivanom Šopić, koja je priznala da gaji simpatije prema njemu.

Ivana je otkrila da pored svega što oseća prema Janjušu, ne želi da ugrozi njegov brak.

foto: Printscreen

"Rodile su se simpatije. Taman posla, ja ne želim da rasturim bilo čiji brak. Zato sam povukla ručnu, nema šanse da budem sa njim, ja ću da mislim da njegovu ženu, neću sebe da ponižavam, on treba da misli na svoju ženu", istakla je Ivana, a Janjuš je o tome pričao sa Vladimirom Tomovićem čim se probudio.

"Naziva me lažove, kao nisam joj rekao da sam se sprdao sa Majom, a i ona posle počela. Ne znam šta da radim, sekunde mi fale", jadao se Janjuš.

foto: Printscreen

"Ja sam shvatio da te je Maja našikala. Ti si zaboravio šta sam ti ja rekao, najveći hejter će da ti bude, ali ti si to zaboravio. Samo da ne izlaziš iz rijalitija, i tvoja žena zna uslove, ljudi prate rijaliti, sve je bolje samo da ne izlaziš iz rijalitija. Da si ti slobodan, da imaš loš brak, ti bi došao pred svima i poljubio je", uzvratio mu je Tomović.

"Ma da, ali ja nju volim najviše na svetu. Ali u životu nisam video da me je neko tako zavoleo", govorio je Marko.

foto: Printscreen

Potom je Tomović upitao Janjuša kolike su šanse da njegova supruga Ena dođe za Novu godinu na imanje, te je on tvrdio da se to neće desiti.

"Pokušao sam da joj objasnim neke stvari, ona (Ivana) mi govori da sam lažovčima, da sam isti ti", govorio je Janjuš.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja