DRAGANA MITAR JE NAJVEĆA K*RVA U SRBIJI! Zorica Marković nikad nije ovako BRUTALNO nekoga izvređala! ŠOK!
Foto: Pritnscreen

Dragana Mitar je najveća k*rva u Srbiji

DRAGANA MITAR JE NAJVEĆA K*RVA U SRBIJI! Zorica Marković nikad nije ovako BRUTALNO nekoga izvređala! ŠOK!

Rijaliti -

Zorica Marković je oštro osudila preljubu Dragane Mitar i flertovanje sa Vladimirom Tomovićem, a potom iznela svoj sud o njenoj vezi sa Edisom Fetićem.

"U ovoj priči Dragana Mitar je dno. Ne zanima me njen razvod. Ja sam je u prošloj sezoni branila. Međutim, došla je ovde. Navodno se ona igra. Mina ima emociju ali je i Mina odličan saradnik. Mina i Vladimir su se dogovorili da Mina Vladimira pusti kod Dragane, čovek je predivan, ali se nije razveo od žene. Ne znam da li je veća sramota to što ovaj čovek ćuti, ili to što se Dragana igra sa njim. Vladimir vređa ovog čoveka, on ćuti i nakon svega Dragana kaže da Minu treba da bude sramota, da se rokne. Šta je Mina uradila gore od onoga što si ti radila sa Vladimirom? Dragana Mitar je najveća k*rva u Srbiji", pričala je Zorica.

foto: Pritnscreen

"Ja nikome ne držim predavanje, ja hoću samo da devojka ima svoje dostojanstvo", uzvratila je Dragana Mitar.

"Mina ima emocije, ona je stara čekalica. Mina je sve vreme uključena u tu trojku, čak i kada se držala po strani. Ko god je u konfliktu sa mojom Sanjom, u konfliktu je i sa mnom. Da Zorica nije izgladila odnos sa Sanjom, ja joj ne bih prešla preko svega", iznela je svoj sud Matora.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track