SIN JE REKAO DA NISAM NORMALAN: Sani Trik FX napolju ne može bez Natalije, a ono što je rekao o Dalili će je RAZBESNETI
Foto: Printscreen

ISKREN

SIN JE REKAO DA NISAM NORMALAN: Sani Trik FX napolju ne može bez Natalije, a ono što je rekao o Dalili će je RAZBESNETI

Rijaliti -

Sani Ibraimov otkrio je da je pukao u rijalitiju zbog međuljudskih odnosa, kao i da mu nedostaje žena Natalija koja je i dalje unutra.

"Pravi rijaliti se dešava napolju, znam kada je bila Natalija 2013. na "Farmi", proživljavao sam pakao kada je ona bila unutra. "Zadruga" je multilevel igrica", rekao je Ibraimov, pa otkrio koliko mu Natalija nedostaje.

"Prvi dan sam bio u prodavnici jednoj, uzeo sam sve što mi je palo pod ruku, moj sin mi je rekao da nisam normalan. Ostalo, bio sam kući sve vreme. Ljudi ne razumeju da tamo moraš da kriješ šolju, kašiku. Naravno da mi nedostaje, nas dvoje mnogo vremena provodimo zajedno", rekao je Sani.

foto: Printscreen

Sani je priznao da sa Dalilom Dragojević nije imao dobar odnos.

"Ona je naučena da odgovara, napada, pokopa te za čas. Poslednji konflikt kad sam imao sa njom, pitao sam je nešto u vezi kuće. Ona mene pita nešto za kartonske kuće, ja sam odmah ukapirao koliko je to bila suptilna uvreda. Kad sam to čuo, pogledao sam Nataliju u oči, ona je rekla da sednem, jer će Dalila nastaviti", rekao je Sani koji je bio gost u studiju rijalitija.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja