MILJANA I ZOLA U 2020. ULAZE KAO LJUTI NEPRIJATELJI! A da im je u OVOM trenutku neko to rekao - ne bi mu VEROVALI!
Foto: Damir Dervišagić

drama

MILJANA I ZOLA U 2020. ULAZE KAO LJUTI NEPRIJATELJI! A da im je u OVOM trenutku neko to rekao - ne bi mu VEROVALI!

Rijaliti -

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su romansu u prethodnoj sezoni "Zadruge". Od tog trenutka, mnogi su pomno pratili temperamentnu Nišlijku kako se sve više zaljubljuje, kako počinju da veruju jedno drugome, te imaju i intimne odnose pred kamerama iako su znali da će njoj majka Marija to teško oprostiti.

Međutim, oni su vezu gradili i ne sluteći kakav ih haos tek čeka.

Kulićka se oštro protivila njihovoj vezi i u jednom trenutku je čak bila i sigurna da Zola njenu ćerku samo koristi, ali to je sada već i najmanja stvar koja je stala na put njihovoj sreći.

Miljana i Zola umalo se nisu ostvarili i u ulozi roditelja, pronašli zajednički životni prostor i osnovali porodicu "svoj na svome". Na kraju, Kulićeva se odlučila za kiretažu. U tom periodu, često se spominjao i Zolin ugovor, kao i honorar koji je Miljana želela da Čolić prebaci na njen račun. Kada je on na to pristao, Kulićka je odlučila da pocepa taj ugovor i vrati mu novac.

Burna ljubavna dešavanja nastavila su da prate Miljanu i Zolu, a trenutno su u novoj svađi posle koje su rekli kako definitvno stavljaju tačku na svoj odnos.

foto: Printscreen

Iako su samo nekoliko dana ranije uživali u ljubavi i pozirali praznično raspoloženi po Beloj kući "Zadruge", Miljana i Zola u 2020. ulaze kao ljuti neprijatelji.

Ipak, njihov odnos je često promenljiv i nepredvidiv, te je samo pitanje do kada će ih to držati i hoće li se još jednom pomiriti.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track