NEMOJTE DA VAM POCEPAM GLAVU! DOSTA SAM ĆUTAO: Bora napravio HAOS, a ONA preti da će ga ODALAMITI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

FEŠTA

NEMOJTE DA VAM POCEPAM GLAVU! DOSTA SAM ĆUTAO: Bora napravio HAOS, a ONA preti da će ga ODALAMITI! (VIDEO)

Rijaliti -

Došlo je do rasprave između Sanija, Natalije i Bore Santane. Oni nisu mogli da se dogovore oko reda za kupovinu, jer je Santana hteo ranije da uđe nakon što su ukućani propustili Zoricu Marković.

"Ja sam pustio Zoricu sa vama preko reda. Ja ulazim umesto Milana sada! Pustite te fore, kod mene ne prolaze. Nemojte ja da poludim. On je mene pustio da ja kupim umesto njega. Nemoj glavu da vam pocepam, dosta sam ja ćutao vama 15 dana", rekao je Bora.

foto: Printscreen

"Hajde stani, Boro! Hajde da mi pocepaš glavu, pošto pretiš. Boro, nemoj da pretiš! Ja ne znam da li vi kapirate da žena ima 50 godina i da je bolesna. Ni Matoru sa gipsom niste pustili. Reči nemam", reagovala je Natalija.

"Evo idi umesto mene. Ja sam pustio Zoricu Marković i pustiću ovog gospodina da uđe umesto mene. Izvoli Boro. Nemoj da zaboraviš ko si, a Zorica Marković je veličina i uvek ću je pustiti pre mene", pričao je Sani.

"Zbog ovih stvari je nesrećan. Zato su ga nap*šili, jer nije čovek. Da vidiš kada ja poludim... G*vno! Žena ima pet bajpaseva. U kom si ti fazonu? Pljuje te svako, budaletina. Hajde bre više! On će nekom da rascopa glavu, kada te budem jednom odalamila, nećeš se podići", pričala je Natalija o Bori.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja