OSUDILI JE ZA TOMOVIĆEVU DISKVALIFIKACIJU! Mina odmah ustala da kaže svoje: Njene reči će vam ODZVANJATI u glavi (VIDEO)
Foto: Printscreen

PROVOKATIVNO

OSUDILI JE ZA TOMOVIĆEVU DISKVALIFIKACIJU! Mina odmah ustala da kaže svoje: Njene reči će vam ODZVANJATI u glavi (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški usred nominacija progovorila je o pojedinim zadrugarima, ističući da i po novoj godini ima staro mišljenje o njima. Takođe, ona je veoma provokativno prokomentarisala diskvalifikaciju bivšeg Vladimira Tomovića, bez obzira na to što je mnogi osuđuju da je upravo ona kriva za to što se desilo.

"Ja ne znam, što se tiče ovih nominacija... ne slušam, niti pratim. Nova godina je počela, a imam staro mišljenje o zadrugarima. Meni je žao, Stefan je neko koga ja poznajem, krivo mi je što je očigledno ljut na mene, što ima pravo, Mlađa je jedini koji je prišao i rekao mi da više nećemo imati komunikaciju, nadam se da ćete mi i vi ostali prići. Meni će biti žao ako ti (Stefan) ne budeš hteo da imamo komunikaciju. Šta god bilo, znaj da u meni uvek imaš prijatelja, ja tebe nikada nisam izdala. Što se tiče Dalile, ona i ja smo imali dosta nekih rasprava, ja nemam loše mišljenje o tebi. Neke stvari koje ti radiš, neke podržavam, neke ne. Neke stvari su mene zabolele kada je u pitanju bio Vladimir, ali je kriv i on bio. Nisam htela da ga pravdam za bilo šta. Ali kao što vidiš ovde se stvari promene za jedan dan. Smatram da možeš da budeš dobar prijatelj, žao mi je što ću tebe da pošaljem, ali ja sam rekla da ko god bude sedeo ispred Stefana, pošto Vladimira više nemam, poslaću tog nekog. Pozdrav za sve moje bivše i buduće, sve najbolje", provocirala je ona.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track