GAGI NA LEKOVIMA ZBOG LUNE I MARKA! Prolazio sam PAKAO dok su bili zajedno
Foto: Printscreen

Smivali se tačno pre godinu dana

GAGI NA LEKOVIMA ZBOG LUNE I MARKA! Prolazio sam PAKAO dok su bili zajedno

Rijaliti -

Ivana Krunić proslavila rođendan, a njeni najbliži su joj poslali mnogobrojne čestitke. U većini je spomenut njen momak Bane Čolak u negativnom kontekstu.

Porodica i prijatelji su je savetovali da raskine sa Čolakom, što je nju pogodilo te je završila u suzama. Krunićeva je poslušala njihov savet te ga je ostavila, a zadrugari su pokušali da dođu do rešenja njenog problema.

"Oni gledaju na svoj način. Svaka svađa Lune i Marka, meni nije bilo dobro. Pio sam lekove, pakao je bio. Kada se pomire, druga je priča. Ja sam srećan kada vidim svoje dete srećno", pričao je Gagi Đogani.

foto: Printscreen

"Oni vide da ona nije srećna", rekla je Maja Marinković.

"Ona je srećna s njim, kako ne razumeš?", dodala je Natalija Ibraimov.

"Prošle godine sa Zerinom, zbog onoga što je uradio sa Erminom...", pričala je Maja.

"Ja sam bio za to da se Marko i Luna budu zajedno, a svi su bili protivnici, sve najgore o njemu su pričali. Ali ja ne želim da vidim Lunu nesrećnu. Danas je tačno godinu dana kako su se smuvali. Ja ne vidim problem između tebe i Baneta", dodao je Đogani.

- On je nju već jednom povredio. Gagi, on je Ermini iste stvari radio. Grickao joj uvo. Ispada da je glumio sve - pričala je Mima Živković.

"Ona sama treba da odluči šta je najbolje za nju. Mog muža nisu prihvatili moji roditelji. Bane je divan prema njoj", dodala je Natalija.

"Udavi je", pričala je Živkovićeva.

"Da li te davi Bane?", upitao je Gagi Ivanu.

"Ponekad, ali i ja njega", rekla je Krunićeva.

"I ja bih voleo da se zaljubim. Ja sam svoju devojku ostavio, rekao sam joj da ulazim u rijaliti, da ne znam šta će da se desi. Rekao sam joj: "Ako me sačekaš, sačekaš, ako ne, ne". Ako se zaljubim, ja ću da budem sa tom devojkom iz rijalitija. Možda se i ona zaljubi", dodao je Đogani.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track