Najnovije vesti

DALILA I DEJAN MOLE DA SE VRATE 40.000 € bacili u vodu, a duguju 50.000 €! Kad čujete za šta im treba novac SLOMIĆETE SE
Foto: Printscreen, Kurir

pokajali su se

DALILA I DEJAN MOLE DA SE VRATE 40.000 € bacili u vodu, a duguju 50.000 €! Kad čujete za šta im treba novac SLOMIĆETE SE

Rijaliti

Dalila i Dejan Dragojević pobegli su iz rijalitija „Zadruga“ u subotu uveče nakon svađe sa Miljanom Kulić, a bračni par navodno na sve načine pokušava da se vrati na imanje u Šimanovcima.

Naime, Dalila i Dejan već su pokušali da stupe u kontakt s čelnicima TV „Pink“ kako bi s njima pregovarali o povratku u rijaliti jer žele da izbegnu da plate kaznu od 50.000 evra. Osim toga, njihov drugi motiv za povratak je honorar, tim pre što su planirali da novac koji zarade u „Zadruzi“ potroše na troškove vantelesne oplodnje u inostranstvu.

- Pre nego što su razvalili vrata na imanju, a potom preskočili ogradu na ulazu u „Pinkov filmski grad“, Dalila i Dejan su nekoliko puta pokušali da pobegnu iz „Zadruge“, ali je produkcija uvek uspevala da ih vrati. Međutim, njihov poslednji pokušaj bekstva je urodio plodom jer nisu ni stigli da razgovaraju sa predstavnicima produkcije - kaže na početku priče izvor.

- Međutim, tek kada su se smirile strasti, shvatili su šta su uradili. Dragojevići su u rijaliti ušli jer su planirali da novcem zarađenim u „Zadruzi“ finansiraju pokušaj vantelesne oplodnje u inostranstvu. Sada su u situaciji da ne mogu da računaju na taj novac, a imaju obavezu da plate po 50.000 evra zbog bekstva - kaže naš izvor i dodaje da su Dragojevići skoro 24 sata posle izlaska poslali produkciji signale da žele da se vrate.

foto: Printscreen

- Oni žele da pregovaraju jer hoće da se vrate u „Zadrugu“ i zarade novac. Četiri meseca su bili u rijalitiju i izgubili su sve što su za to vreme zaradili, a to je nešto što ih najviše boli. Već su poslali signale čelnim ljudima iz produkcije da su raspoloženi i otvoreni za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakav odgovor. Stav produkcije je da svako ko se grubo ogreši o pravila mora da trpi posledice, a Dalila i Dejan nisu izuzeci od tog pravila. Drugim rečima, moraće da plate kaznu zbog diskvalifikacije - kaže naš izvor i otkriva koji je drugi mogući scenario.

- Nije isključeno da se Dalila i Dejan vrate u „Zadrugu“ i da neko vreme ne dobijaju honorar, ali su i na to spremni. Do sada su zaradili oko 40.000 evra u „Zadruzi“, što ne može da pokrije njihove kazne. Moguće je da će se dogovoriti da se vrate u rijaliti i odrade kazne, pa ako nešto uspeju da zarade, biće dobro - kaže naš izvor na kraju.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...