MARINKOVIĆA SE ODREKLA ROĐENA SESTRA? Hoće da razbije televizor kad ga vidi u rijalitiju: Ovo je bila POSLEDNJA KAP!
Foto: Damir Dervišagić

drama

MARINKOVIĆA SE ODREKLA ROĐENA SESTRA? Hoće da razbije televizor kad ga vidi u rijalitiju: Ovo je bila POSLEDNJA KAP!

Rijaliti -

Izvesna prijateljica rođene sestre Ivana Marinkovića, aktuelnog učesnika "Parova", tvrdi da je Teodora odlučila da se javno i zvanično odrekne brata, jer je nije poslušao bukvalno ni za jednu stvar.

"Sada je Dora rešila i da se javno odrekne svog brata i kaže da ne podržava nijedan njegov postupak, ni njegovu vezu sa Jelenom Ilić, koja je i najveći krivac za netrpeljivost koja vlada među njima. Naime, Ivan je Teodori zabranio da se uključuje u emisije, kad je živi programu pitanju, jer ne može da je obuzda da osporava njegove izbore i mučno mu je da neprekidno negativno govori o njegovoj devojci. Na drugoj strani, Teodora je očajna i ne želi ni da čuje ni da vidi rođenog brata. Prestala je da gleda 'Parove' jer dolazi u iskušenje da razbije televizor u naletu besa, kad je kadar na Ivanu, koji lupa gluposti ili se pak svađa sa Ilićevom", ispričala je jedna prijateljica Ivanove sestre.

Kako su pre nekoliko dana Marinkovići slavili Svetog Stefana, Ivan je, ne znajući da ga se sestra odrekla, celog dana iščekivao da Teodora pošalje posluženje za njega i njegove cimere, kao i da mu se sa još nekoliko članova porodice u jednom momentu i pridruži u vili "Parova". Kad je shvatio da od toga nema ništa i da je bukvalno ostavljen na cedilu, Ivan se rasplakao od nemoći.

Teodora se za to vreme nije ni interesovala kako je njenom bratu jer je odlučila da vodi svoj život kao da Ivana nikada nije ni bilo u njemu jer joj je preko glave došlo to što je stalno morala da pravda Ivanove postupke i pred porodicom i pred prijateljima, kao i njegove neprimerene izjave da tumači na način prihvatljiv za okolinu.

"Ivan i Teodora su uvek imali čudan odnos, jako su se voleli, ali su se neprestano odmalena svađali. Teodora je Ivanu i mimo kamera i pred njima govorila da Jelena Ilić nije za njegaida se svi rugaju njegovoj ćerki kako joj oca bije devojka. Međutim, to Ivan nikada izgleda ozbiljno nije shvatio, kao ni batine koje dobija od Jelene, a ni da je njena žrtva. Teodori je smetalo i što Ivan mnogo pije i što je problematičan kad je pod dejstvom alkohola, pa mu je stalno sugerisala da i to mora da ispravi. Sada je, nažalost, prekasno i brat više nema sestru, kao ni sestra brata, a od toga ne znam može li nešto biti tužnije. Idu protiv onoga što imje Bog dao", zaključila je Teodorina prijateljica.

foto: Damir Dervišagić

Inače, Miljana Kulić otkrila je u aktuelnoj "Zadruzi" da je nju zvala sestra lvana Marinkovića da bi joj rekla da je brat ne zanima, ali da želi da svu svoju imovinu ostavi svom bratancu Željku, kojeg je Miljana rodila iz rijaliti-veze sa lvanom.

"Teodora me je letos zvala usred noći, u dva ili tri ujutru, i rekla mi je: 'Miljana, ja tebe mnogo volim! Moj brat je idiot, ološ i klošar, ti ne znaš šta mi je rekao", ali ja sam je presekla rekavši joj da ja sa njenim bratom nemam više ništa, ali ona je bila uporna u nameri da kaže šta ima i izgovorila je: 'Apsolutno sve ostavljam Željku", ispričala je tada Miljana.

foto: Damir Dervišagić

BEZ OBZIRA NA SVE

Ne odričem se brata!

Uprkos brojnim rijaliti turbulencijama i navodima izvesne prijateljice, sestra Ivana Marinkovića kontaktirala je našu redakciju sa tvrdnjom da se svog brata nipošto ne odriče.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Rijaliti/S.Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track