Najnovije vesti

ŠOPIĆEVA OTKRILA SVE DETALJE LJUBAVI SA JANJUŠEM! Košarkaš se odmah uhvatio za glavu: Trebalo je lepo da ga ODUVAM!
Foto: Printscreen

nije mu bilo lako

ŠOPIĆEVA OTKRILA SVE DETALJE LJUBAVI SA JANJUŠEM! Košarkaš se odmah uhvatio za glavu: Trebalo je lepo da ga ODUVAM!

Rijaliti

Ivana Šopić prokomentarisala je za crnim stolom "Zadruge" svoj odnos sa Markom Janjuševićem detaljnije nego ikada. Drama je momentalno progutala celu Belu kuću rijalitija, a Janjuš se sve vreme držao za glavu. 

"Ja sam namenski išla i pričala o tome, kad je Darko postavio meni pitanje, ja sam tu, kao i uvek ironično govorila da sam zaljubljena u njega, da i on je u mene. Mislila sam da se nađemo na pola istine, on to nije uradio, iskoristio je priliku, po tom nekom pitanju je prezentovano da sam ja neka ludača i paćenica. On je taj koji je stavio barijeru, apsolutno ništa od toga nije istina. Nigde ne vidim istinu u tome svemu. On je ustao i rekao da će reći istinu, on naravno ništa nije rekao, kao i uvek, samo je iskoristio priliku. Verovatno se oslonio na mene kao prijatelja, on je pustio da se ja tu pokopam cela, ne mogu da kažem ukopao, nego ostavio", pričala je ona.  

"Ja sam pogledala u neke ljude koji znaju da znam istinu, ali kad je trebao da se brani Vladimir, svi su skakali da ga brane. Nisam mogla u deliću te sekunde da ga izdam i odam, jer to je ozbiljna stvar da demantujem to što je rekao. Posle toga sam razmislila, posle su mi prilazili prijatelji koji su mi govorili da li ću zaista sebi da dozvolim da naj*bem... On je video da sam sebe podnela kao žrtvu, ovde niko ne može sa mnom da se igra. On nije ispao prijatelj meni, posle toga sam otišla sa Đedovićem i Mićom gde sam ja iznela neke detalje, ja sam rekla da sam ja ta koja je bila osvajana sve vreme, bila sam mu centar sveta ovde u 'Zadruzi', on je oko mene obigravao. Nije u redu to, ako je neko ljubomorisao, to je bio on, to nije radio transparentno kao ja. On je imao neke neprijatelje koji su uticali na njegovo psihičko stanje. Svađala sam se i sa Miljanom, i sa Marijom kad god ga je neko napao. Ja sam uvek dobijala najgore. Ja sam uvek gutala te neke njegove reči, on mi je rekao lično da se sprda okolo, da ne bi došlo do izražaja to što oseća prema meni. Sto puta je govorio da je Maja muška verzija Nikole Orozovića", nastavila je ona.  

foto: Printscreen

"On ide okolo i izvinjava se i daje ljudima da nastave da rade. Bio je ljubomoran na Radeta, na Vladimira, on meni nije ništa govorio, ja njemu dođem i kažem, mene Tomović poljubi, on ustane, zapali cigaru i gleda me. Mina zna za tu priču, jer je primetila. Vladimir je meni rekao da je njemu glupo da me zagrli zbog njega. Ja posesivniju i ljubomorniju osobu nisam upoznala. Mislim da ako neko stvarno prati 'Zadrugu', ja možda jesam i ovakva i onakva, ja samo nisam iskompleksirana. Nikada mi ne bi zasmetala devojka kao Maja, mene je uvek on nervirao, jer ja uvek nagrabusim, ne samo od Maje, već i zbog Miljane, i sa Dalilom i Dejanom, a onda govori njima da ih nije komentarisao. Sve je okretao na sprdnju, zato sam i ustala i rekla ovo. Nije se ništa konkretno desilo, ljudi sad očekuju ekskluzivu. On je uvek prilazio i želeo da nastavi odnos. Moja je krivica, trebala sam da mu kažem: 'Zdravo', ali je vremenom postao meni mnogo važan. On je dozvolio da na mene ide i drvlje i kamenje, ja imam naravno udela u krivici, ali ja njega nisam nikako ukanalila", zaključila je Ivana.

U priču se, zatim, umešao i Stefan Karić

"Kad su ovakve situacije, najlakše je da jedan strada. U ovoj situaciji si ti, da je on stradao, ti ovo nikad ne bi uradila", tvrdio je on.

"Zašto ja da stradam? Da je mene neko pitao da je Janjuš ludo zaljubljen u mene, a ja stavila barijeru... Ja to nikad ne bih dozvolila! Rekla bih da to nije istina, rekla bih da su simpatije bile obostrane!" tvrdila je Šopićeva.

foto: Printscreen

"Nemoj ništa da pričaš, kad te molim! Hoću ja da kažem!" oglasio se i Janjuš.

"Kada je Janjuš ležao bolestan u izolaciji, Ivana je prišla i rekla da ga voli. Kako onda nije istina? On je rekao tad da stavlja barijeru", uključio se i voditelj u dramatičnu konverzaciju.

"Upravo se o tome radi - što direktno nikad ništa, a sa strane i te kako svašta nešto. On kad se iznervira glasno kaže da neće da se druži, a nikad ništa nije uradio da se taj odnos prekine. On je meni kroz neku priču rekao da njegov brak ne funkcioniše, tako da sam ja nažalost gledala kao stavku... Ali, to nema opravdanje. Nisam smela da mu se približim. Bar da je imao iskrene namere, ja ovo nikad ne bih radila! On nije ispao fer prema svojoj porodici, ni ja prema svojoj. On je imao opciju da ispadne fer, a nije. Ovo je moja ofanziva. Sa mnom se niko neće igrati. Neću da ugrozim svoju reputaciju", istakla je Šopićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...