Najnovije vesti

ZANEMELA

DOSTA SAM JA ĆUTAO! SRAMOTA JE DA MAJKA TO RADI: Ovaj muškarac raskrinkao je Draganu Mitar, jedva se BRANI! (VIDEO)

Rijaliti
09:18h

Marko Đedović progovorio je o svom odnosu sa Draganom Mitar, koja ga je tokom jedne emisije potkačila.

On je rekao da se udaljio od Dragane, kao i da sa sa njom neće svađati.

"Ona je meni rekla da sam joj se ja našao tu kada su joj prijatelji okrenuli leđa. Ja bih ponovo bio uz Draganu, da se vreme vrati, bez obzira šta ona meni rekli. Ja se nadam da se mi nećemo vređati ovde, ja to ne želim. A što se tiče njene situacije, ja sam došao da zarađujem. Ja takve stvari ne radim, ali na moj odnos sa bilo kim ne može da utiče bilo ko. Mislim da Edo nema neke razumne razloge da joj objasni da joj ja nisam prijatelj. Dragana ne želi da sebi otežava situaciju, pa je prestala da se druži sa mnom zbog Eda. Meni je Dragana draga, ne sviđa mi se način kako se Edo ponaša prema njoj, to je katastrofalno. Da je došlo do konflikta između njih Edo bi izneo mnogo stvari koje ne bi trebalo. Dragana je danas otišla na radio, malopre mi je rekla da ne radim takve stvari, nisam najbolje razumeo šta je htela da kaže. Pomenula mi je tužbe, Sinišu, on je mene čekao ispred redakcije, ništa mi nije uradio. Ja nisam komentarisao kao roditelj, već neko ko je učio školu za te stvari. Ovde ću svaki put izneti svoje mišljenje i svoj stav. Ja Draganu nisam ni napolju štitio, već sam bio uz nju kada je tema bila osetljiva, išli smo zajedno kad je Siniša pretio i njoj i meni. Ja nikad loše neću pričati o njoj. Dragana mi je rekla da se mojima ne sviđa što se družim sa Saškom, a moji mi to za Novu godinu nisu rekli", pričao je Đedović.

foto: Printscreen

"Komentari napolju su da ste ti i Saška najveće zlo", rekla je Dragana.

"Ovde pričamo o odnosu mene i Ede, nema potrebe da se spominje moje dete u kontektstu socijalnih radnika. Tome nije ni vreme ni mesto. Te stvari su završene pre rijalitija. Ja tačno znam šta radim, te stvari su rešene i nisu tema ovde. Nema potrebe da mi se spominje dete", navela je Dragana.

"Mogu da kažem da je sramota za majku da to radi", dobacio je Đedović.

"Ja sam ti zahvalan zbog toga što si učinio za nju. Nijedne sekunde nisam rekao da se ne druži sa Miljanom i sa tobom. Izneo sam moje mišljenje o tebi i nije mi jasno šta se promenilo kad si naš odnos podržao na ulasku i pre ulaska. Dao si nam krevet, hvala ti. Išao si sa mnom kod Drveta za njen rođendan. Šta se desilo za pet dana da si ti sad protiv nas", pitao je Edo.

"Desilo se to što sam ja dosta ćutao i primećivao i komentarisao sa Draganom, ona je meni jako draga. I da ona laže, ja više verujem njoj nego tebi", rekao je Marko.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...