BIĆE PROBLEM KAD NJEGOVI PARTNERI IZAĐU IZ ZATVORA: Kokanović je ovo uradio da bi izašao na SLOBODU, a sad u RIJALITIJU!
Foto: Printscreen Facebook

ŠOK SAZNANJA

BIĆE PROBLEM KAD NJEGOVI PARTNERI IZAĐU IZ ZATVORA: Kokanović je ovo uradio da bi izašao na SLOBODU, a sad u RIJALITIJU!

Rijaliti -

Nikša Kokanović bio je pre četiri godine uhapšen u aferi „beogradske mule“, zbog krijumčarenja kokaina u Dubai i u zamenu za svoju slobodu, navodno je ocinkario ljude s kojima je prenosio drogu u Ujedinjene Arapske Emirate.

Učesnik rijalitija je sa sedam saradnika i Ninom Prljom među njima, uhapšen na aerodromu, a kasnije je usledilo ispitivanje.

"Tada je Nikša shvatio da je u gadnom problemu i da će godinama biti u zatvoru ako ne bude svedočio protiv svojih prijatelja. U dogovoru s advokatom, javio je policiji da je spreman da sarađuje u zamenu da ga puste da se brani sa slobode", tvrdi izvor koji ističe da su ostali članovi vrlo brzo saznali da ih je Kokanović namestio.

foto: Printscreen

"Nikša je odao od prve do poslednje akcije prenošenja droge i tako je sebi kupio slobodu. Posle nekoliko dana, do ostalih članova ekipe došlo je da se u policiji sve zna i da ih je odao Nikša. Toliko su se razbesnili da mržnja prema njemu traje godinama", kaže izvor koji smatra da će Kokanović tek biti u problemu kada ostali članovi izađu na slobodu.

"Oni koji su ostali u zatvoru obavešteni su da je Nikša ušao u rijaliti. Nisu mogli da veruju da se usudio da uđe sada, kada se jednom od njegovih bivših prijatelje otvorila mogućnost da bude uslovno pušten. Shvatili su da od goreg može gore i da je Nikša spreman na sve za malo medijske pažnje. Najgore od svega je što će svojim ulaskom postići isto što je postigla Nina, a to je da slučaj „Beogradske mule“ ponovo bude u fokusu. To im nikako nije bilo potrebno i nema šanse da će mu ovo oprostiti", zaključuje izvor .

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track