Najnovije vesti

SKOČILA NA NJEGA, GREBALA I ŠAMARALA! Janjušu u Zadrugu ušla ŠVALEKA i drži ga u šaci! Rastrojen ne izlazi od PSIHIJATRA
Foto: Printscreen

Raskinuli kad su shvatili da im veza ide u sunovrat

SKOČILA NA NJEGA, GREBALA I ŠAMARALA! Janjušu u Zadrugu ušla ŠVALEKA i drži ga u šaci! Rastrojen ne izlazi od PSIHIJATRA

Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš, učesnik rijalitija „Zadruga 3",  varao je navodno suprugu Enu sa novom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, s kojom je bio u turbulentnoj ljubavnoj šemi! Njih dvoje ovaj podatak kriju kao zmija noge i prave se ludi, kao da se ništa nije desilo među njima.

Ipak, starleta ovu tajnu čuva kao keca u rukavu i to je njena karta za opstanak u rijalitiju. Ona za sada samo gleda bivšeg ljubavnika koji je u rastrojstvu i agoniji otkako je ona postala deo ekipe.

foto: Printscreen

"Aleksandra je opasna devojka, poznaje pola grada, ima debele veze svuda. Žestoki momci je obožavaju i kreće se samo u takvim krugovima. Janjuša je upoznala na krsnoj slavi bliskog prijatelja kod kog su oboje bili pozvani. Iako on nikako nije bio njen tip kada se gleda fizički izgled i materijalna situacija, ona je pala na njegov šarm, koji mu zasigurno ne manjka. Janjuš te večeri nije skidao pogled s nje, usta su mu bila napola otvorena sve vreme.

"Ko je ova, bog te mazo? Kakva je ovo lepotica, ja lepše stvorenje nisam video u životu. Ne smem da je gledam, ima da se zaljubim, sve ti j*bem“, rekao je Janjuš prijatelju kada je video Aleksandru. Malo-pomalo i oni su započeli razgovor, a on nije prestajao da je šarmira i opčinjava dosetkama i šalama. Bila je barena za minut. Gledala je u njega i nije treptala, dok je on zbijao šale. Veče se završilo kod njeu stanu I pao je žestok seks", navodi izvor dobo upućenu aferu ovo dvoje zadrugara.

"Aleksandra je insistirala da nastave da se viđaju iako je znala da Janjuš ima ženu i ćerku i da među njima ne može da bude ništa ozbiljnije od seks-šeme. I on je prihvatio igru jer je bio lud za njom. Vidali su se nekoliko meseci, ali za to vreme prošli su kroz raj i pakao u bukvalno smislu. Aleksandra je ljubomorna i posesivna devojka, nije mogla da prihvati činjenicu da Janjuš ide ženi i da spava s njom dok je ona sama. Plakala je i histerisala, zvala ga, dolazila kolima ispred njegove kuće.

"Ja sam poludela za njim, ubiću se, ubiću i njega. On mora da bude samo moj. Je*em mu i ženu i lažni brak, ovo naše je sreća i ljubav, a ne s onom matorom vešticom, koja ga drži na dete", vrištala je Aleksandra jednom prilikom kada se Janjuš nije javio", priča naš izvor.

Kap je prelila čašu kada su usled jedne žučne rasprave njih dvoje potukli. Ona je počela da mu histeriše zbog žene Ene, nazvala ju je k*rvom, zbog čega je Janjuš počeo da razbija stvari po njenom stanu. Ona je skočila i počela da ga grebe i šamara, jedva se odvojio od nje, a da je ne isprebija. Nakon toga su prestali da se viđaju, ali emocije su još bile jake. Rasplet njihove turbulentne tajne veze tek sledi i to pred kamerama Pinka.

Raskinuli su u momentu kada su shvatili da će ih veza odvesti u sunovrat.

foto: Printscreen

Aleksandra drži Janjuša u šaci!

Aleksandra Nikolić za sada ćuti o svemu što su ona i Janjuš prošli, ali planira da progovori vrlo brzo. Starleta je svesna kakve poene donose afere I prevare vezane za dvoje učesnika rijalitija. Ona je prestala da voli Janjuša i sada joj je svejedno da li će on biti povreden ili neće. Čeka pravi momenat da ga pecne i navede da sam krene da priča šta se medu njima desilo. Janjuš svaki dan kod psihologa!

Marko Janjušević nalazi se u teškoj psihičkoj krizi, pa skoro svaki dan ima razgovore sa psihologom. Učesnik "Zadruge 3" zaljubio se u starletu Ivanu Šopić i ne može da se smiri od tog dana. U mislima su mu žena i ćerka i plaši se kako oni podnose ispade koje ima pred kamerama. Plače kao kiša, pije lekove, ali sve to kad ode u prostorije produkcije da ga ostali zadrugari ne bi videli.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...