ISPLIVALI DETALJI

DRAGANA NE MOŽE DA ZARADI NAPOLJU, A EDO NEMA PARE?! Fetić ustao i ispričao CELU ISTINU, šokirao je SVE! (VIDEO)

Rijaliti -

Edis Fetić i Dragana Mitar često su u centru pažnje u rijalitiju, a ovaj put se povela priča o njegovoj finansijskoj situaciji.

Milica Kemez postavila je Edisu škakljivo pitanje.

"Rekao si da nisi imao finansijske potrebe da uđeš ovde, Dragani si oprostio Vladimira. Zanima me, zar niste mogli da odete negde na more da budete sami i da se dogovorite oko svega?", pitala je Milica.

foto: Printscreen

"Kad smo krenuli u priču, ona je imala problem jer nije bila samostalna, nije imala prihoda. Nije mogla da se osamostali. Cela naša priča je tako počela, ja sam joj rekao da ne znam šta će njoj u životu da zavisi od nekog. Generalno, ona novac ne može da zaradi napolju kao ovde. Ja sam pravio greške što sam je podržao gde nisam trebao. Ona je sposobna da sebi nešto napravi", rekao je Edis.

Marija Kulić i Zorica Marković nisu mogle da poveruju u sve što je on izgovorio, pa su ga podbadale podpitanjima koja su njega dovela do ludila.

foto: Printscreen

"Ali, Dragana je na stubu srama, znalo se da će da je napadaju! Ti si je svesno gurnuo u ovo! Sa svima jurcala prošle sezone, pa je ušla ovde da se opere sa Tomovićem! I, na taj način zarađuje? Da bude najgora majka i žena", rekla je Marija.

"Ona je tad gubila honorare i ništa nije uradila! Svi mi imamo mane, ja nju tako ne vidim", rekao je Edis.

"Ako si džentlmen i voliš je, a rekao si da si u finansijskoj mogućnosti, zašto je nisi uhvatio za ruku i obezbedio je stambeno i finansijski?! Jesi joj predložio?", pitala je Zorica.

"Ona nije htela to", rekao je Edis.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track