Najnovije vesti

ZORICE, NISAM PONEO TANJIRE DA ME GAĐAŠ! Šok nasred scene: Nastao MUK! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink

opa

ZORICE, NISAM PONEO TANJIRE DA ME GAĐAŠ! Šok nasred scene: Nastao MUK! (FOTO)

Rijaliti

Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon predstavili su se na zadrugovizijskoj sceni pesmom "Đurševdan", koju u originalu izvodi Bijelo dugme. Oni su, osim dobre zabave, pokazali i da su i te kako uigran tim. 

Brendon se, inače, na sceni pojavio u narodnoj nošnji, te je publici pružio priliku i u ovakvom stajlingu da ga vidi. Zadrugar se, naime, nedavno oblačio kao žena - ali ni ovom prilikom nije propustio da oduševi. 

Međutim, komentari žirija posebno su podigli temperaturu. 

"Vi ste bili sjajni i evo ako nas gledaju zadrugari, treba ovako da izgleda jedan scenski nastup na Zadrugoviziji. Neka se ugledaju na vas", poručila je Ljupka Stević.

foto: Printscreen Pink

"Brate Brendone, oduševio si me! Gde si kevo (Zorica Marković)? Nisam poneo tanjire da me gađaš", našalio se Đekson sa Zoricom, povodom nedavno odvijene situacije u kuhinji "Zadruge". 

foto: Printscreen

"Zahvaljujući ovom čoveku, ja sam uspela u životu. Prvi njegov eksperiment sam bila ja", rekla je između ostalog Zorica Dejanu Milićeviću, a on se zahvalio na lepim rečima: "Hvala! Pre 30 godina prvi moj spot je bio sa Jami, a onda sam radio sa tobom i sada ste vas dve ovde na jednom mestu."

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...