SLAĐA PREREZALA VENE U PAROVIMA PA DISKVALIFIKOVANA: Kajem se, nisam htela da se ubijem!
Foto: Pritnscreeb/Happy

napravila veliku grešku

SLAĐA PREREZALA VENE U PAROVIMA PA DISKVALIFIKOVANA: Kajem se, nisam htela da se ubijem!

Rijaliti -

Slađana Petrušić diskvalifikovana je iz rijalitija „Parovi“ zbog toga što je posle svađe sa voditeljkom programa, a potom i obezbeđenjem, u izolaciji sebi presekla vene.

Naime, Slađa je napravila skandal u vili „Parova“ nakon što je iznela niz ružnih kvalifikacija na sadržaj i izbor pobednika „Parova“. Nekadašnja voditeljka na taj način neopravdano je dovela u sumnju rad zaposlenih u rijaliti-projektu, te je oštro kažnjena novčano i odlaskom u izolaciju, međutim, nije želela za izolaciju ni da čuje.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja ne idem u izolaciju i ne mogu biti novčano kažnjena", rekla je Slađana, a onda joj se obratila voditeljka Jovana Jeremić: "Neće niko da ruži projekati našu kuću niti ćemo mi to da dozvolimo".

Slađana je posle svađe sa obezbeđenjem otišla u izolaciju, a za njom i Dušan Zdravković. Zatim, ona je razbila bokal za vodu i počela da seče vene. Produkeija je pozvala Hitnu pomoć, koja je odmah izašla na teren i odvezla Sladanu, a zatim je saopšteno da su ona i Zdravković izbačeni iz rijalitija.

Petrušićeva je zbog povreda koje je sebi nanela zbrinuta u KBC Zemun, u njenom slučaju nije bilo hirurške intervencije, već samo previjanja rane.

"Slađa Petrušić je bila u našoj bolnici pre dva sata i nakon što joj je ortoped previo ruku, otpuštena je na kućno lečenje. U njenom slučaju nije bilo hirurške intervencije, već samo previjanja rane",rekli su upućeni iz bolnice.

foto: Happy screenshot

Posle skandala i diskvalifikacije, Slađi je krivo što je u afektu to učinila i tvrdi da nikada ne bi povredila sebe.

"Slada je prijateljima rekla: "Ja nisam taj lik, inkada ne bih ugrozila svoj život. Jednostavno, htela sam da izađemi nisam videla drugo rešenje u tom trenutku nego da se povredim. Nisam sigurno mislila da se ubijem, ali napravila sam veliku grešku. Krivo mi je, kajem se, ali šta je tu je“.

Osim toga, Slađa je rekla da će pokušati da sa čelnicima televizije razgovara o povratku, ali oni ne žele ni da čuju za to - navodi izvor blizak Slađani.

Petrušićeva se nije javljala na telefon.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track