ĐETIĆ VLADA MU ZADAO KOBAN UDARAC! Vladimir odvukao u KREVET Mensurovu neprežaljenu ljubav, a tu nije kraj osvete!
Foto: Printscreen

Borba do kraja

ĐETIĆ VLADA MU ZADAO KOBAN UDARAC! Vladimir odvukao u KREVET Mensurovu neprežaljenu ljubav, a tu nije kraj osvete!

Rijaliti -

Vladimir Tomović žestoko se osvetio svom sugrađaninu Mensuru Ajdarpašiću zbog toga što je zbog njega diskvalifikovan iz rijalitija, ali i zbog toga što je smuvao njegovu devojku Minu Vrbaški. On nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je neko mlađi, prema njegovom mišljenju, manje inteligentan isterao iz "Zadruge" u momentu kada je bio siguran da su svi konci u njegovim rukama i da on ovoga puta odnosi pobedu.

foto: Sonja Spasić

Iako krivi Minu zbog svega, ona je žena i njoj će tek malo da se osveti, ali Ajdarpašića planira da ojadi od života.

"Vladimir je, čim je izašao iz „Zadruge“, skovao plan kako da se osveti Mensuru, svom komšiji iz Bara. On je bio nekoliko dana u Beogradu, a onda je spakovao kofere i vratio se u rodni grad, gde je krenuo sa svojom paklenom misijom. Počeo je da se raspituje o susedu, da prikuplja sve informacije od tinejdžerskih dana pa sve do danas. Ono što ga je najviše zagolicalo je najveća Mensurova ljubav, prelepa Baranka sa kojom je ovaj bio godinama u vezi i koja je za njega sveto slovo. Devojka koju nikada nije prežalio", kaže izvor sa primorja.

foto: Printscreen/Youtube

Kako dalje navodi isti sagovornik, Vlada je saznao da je Mensur nekoliko puta prevario tu devojku s raznim sponzorušama, te da ga je ona šutnula idaje željna osvete.

"Ona će mi biti osveta. Ima da se poseksam s njom, a onda ću kada uđem u „Zadrugu“ da mu kažem kako mi je njegova ljubav priznala da sam bolji je*ač od njega i da mi je ponos veći", otkrio je Vlada svoj pakleni plan jednom drugu.

Nije mu mnogo trebalo da je pronađe, ona kao da je čekala njegovu poruku na Instagramu. Javila mu se bog zna kako, a onda su nakon nekoliko razmenjenih poruka dogovorili viđanje u strogoj tajnosti.

"Ona je jedva čekala da vidi Vladimira i da mu ispriča kakvo je đubre Mensur. Ma sve mu je ispričala, takve tajne, da bi se ljudi krstili. Ipak je ona godinama bila sa njim i znala je kako diše.

"Taj mali smrad me je koštao živaca, propala sam na faksu zbog njega, boga oca sam mu dala, a on se je*avao sa jeftinim kurvama da bi imao bolje angažmane u modelingu. Dušu mije pojeo. Jedva čekam da mu vidim propast", rekla je ona Vladimiru, tvrdi naš sagovornik.

Reč po reč, došli su i do priznanja da sejedno drugom dopadaju. Onda se među njima desio seks. Uživali su oboje. Vladimir je od nje otišao presrećan i pun informacija, ali i bez njih sama činjenica da je imao seks sa Mensurovom neprežaljenom devojkom dovoljna je da ga zauvek zakopa. Vlada sada radi na ponovnom ulasku u „Zadrugu“, gde će zadati opasne udarce svom zemljaku, koji će kada bude čuo da je njegov ljuti neprijatelj k*esnuo njegovu voljenu, prosto odlepiti", završava izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track