SNEŽINA SESTRA NAZIVALA JE VAŠARSKOM PEVAČICOM: Dragana zaćutala kad je VENDI RAZVEZALA JEZIK, urnisala ju je POLA SATA!
Foto: Happy screenshot

OČITALA BUKVICU

SNEŽINA SESTRA NAZIVALA JE VAŠARSKOM PEVAČICOM: Dragana zaćutala kad je VENDI RAZVEZALA JEZIK, urnisala ju je POLA SATA!

Rijaliti -

Vesna Vukelić Vendi pozvala je sestru učesnice Snežane Jovičić, a onda joj držala monolog od pola sata i sve vreme je vređala.

Pevačica je bila uvređena jer je Dragana Jovičić na svoj lični profil postavljala njene fotke na koje je montirala đavolje rogove i kroz svoje statuse dovodila u pitanje njenu kredibilnost da kao vašarska pevačica ona bude i voditeljka emisije.

foto: Happy screenshot

Snežina sestra je takođe apelovala na produkciju da smene ''pevaljku'' sa mesta voditeljke.

"Ko si ti? Neko ko sedi u mišjoj rupi i drži daljinski u ruci. Koje su tvoje reference da mene prozivaš? Ti si mali, beli miš koji se bavi tuđim životima. Ne možeš da prozivaš ljude koji su obrazovani i rade bez greške svoj posao. Ja radim u ozbiljnoj firmi i vodim računa o svemu. Kod nas se greške ne dešavaju", ponavljala je Vendi. Ona je Snežinu sestru omalovažavala nekih pola sata, dok ona nije izašla iz studija.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track