GAGI ZNA TAČNO KAKO SU LUNA I MARKO RASKINULI! A ne odvaja se od nesuđenog zeta: Ovo mu je JEDINO VAŽNO!
Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

GAGI ZNA TAČNO KAKO SU LUNA I MARKO RASKINULI! A ne odvaja se od nesuđenog zeta: Ovo mu je JEDINO VAŽNO!

Rijaliti -

Gagi Đogani u razgovoru sa Drvetom mudrosti progovorio je o prijateljstvu sa nesuđenim zetom Markom Miljkovićem, ističući da bi njegova ćerka Luna i te kako pozdravila to što su njih dvojica u korektnim odnosima. Između ostalog, dotakao se i Miljane Kulić, te njihove svađe od prethodne večeri, da bi tek zatim prokomentarisao i svoj odnos sa Erminom - kao šlag na tortu.

"Vani nismo bili zajedno, sada se ne razdvajamo. Mislim da bi Luna to pozdravila, ne verujem da bi imala nešto protiv. Nas dvojica smo napolju bili u korektnim odnosima. To što smo ovde zajedno, smatram da ona ne bi imala ništa protiv. Ništa mi nije rekao zašto su raskinuli, nismo razgovarali o njihovom raskidu, Luna mi je već nešto rekla. Rekla mi je da je imala veliki pritisak u javnosti i na društvenim mrežama, te više nisam želeo da je pitam. Bitno mi je da su na lep način raskinuli i da nije Lunu povredio, da nije bila velika svađa, niti skandal. Ako nije išlo, nije išlo", objasnio je denser.

foto: Printscreen

"Miljana je krenula na mene... ja sam izgleda došao na red posle pet meseci. Rekao sam joj da mi ne dira Lunu, može da se svađa sa Miljkovićem, ali da ne provlači Lunu. Rekao sam joj ako bude napravila jednu grešku, prestaću da komuniciram sa njom, to je uradila jutros. Meni je bezveze da ona napada Miljkovića i da provlači Lunu. Znam da je zaljubljena i dalje u Marka, ponaša se kao derište od 10 godina, moja Nina se tako ne ponaša, dolazi kod njega u krevet i provocira ga. Ne dam joj da dira moju Lunu. Dobiće od mene 'ignor', neću je vređati, to je jedino rešenje po pitanju nje, nema mi druge", istakao je Gagi, a onda prokomentarisao i svoj odnos sa Erminom.

"Ništa. Ne vidim je pored sebe, niti ona mene", zaključio je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja