MENI NEŠTO PRIČA, A BIVŠA MU IŠLA NA KIRETAŽU! Kulićeva povilenela: On je jedan SELJAČKI DŽIBER koji hoće da mi se SVETI
Foto: Printscreen

otvorila dušu

MENI NEŠTO PRIČA, A BIVŠA MU IŠLA NA KIRETAŽU! Kulićeva povilenela: On je jedan SELJAČKI DŽIBER koji hoće da mi se SVETI

Rijaliti -

Miljana Kulić otišla je u Rajski vrt pa Drvetu mudrosti do detalja objasnila svađu sa Markom Miljkovićem, a onda i Gagijem Đoganijem, koja je svakako uzdrmala celo rijaliti imanje u Šimanovcima. Kako je itakla, uvek je znala da će Miljković uticati na njen odnos sa denserom "i evo sada se to i desilo", te je više ništa ne može iznenaditi - čak i da Zorica Marković i Lepi Mića postanu par.

Sa druge strane, iako joj je Đogani prethodne noći rekao da mu se više ne obraća, Miljkovića je nazvala seljačkim džiberom kojem neće dozvoliti da uspe u nameri da je posvađa sa Gagijem.

"Posvađala sam se sa Gagijem sinoć... Rekli su mi da će Miljković uticati na moj odnos sa Gagijem, a evo sada se to i desilo. Svi znaju koliko volim Gagija, uvek sam ga branila, ali evo sinoć smo se posvađali. Ušla sam sinoć kod Marka u krevet, njemu je proradila sujeta, rekao mi je da mi je namestio diskvalifikaciju prošle sezone. Spomenula sam mu Lunu. Svašta mi je izgovorio, rekao da je ušao u ovu 'Zadrugu' da mi se sveti, spominjao mi je kiretažu. Odgovorila sam mu da je i njegova bivša devojka išla na kiretažu. Kada vidim Marka imam asocijaciju na Lunu, nikada niše loše nisam rekla o Luni. On je naravno rekao da ne spominjem Lunu, na šta je Gagi naseo. Gagi mi je rekao da mu se ne obraćam", objašnjavala je Kulićeva.

foto: Printscreen

"Ne znam šta bi ona rekla (Luna), ali meni uopšte ne bi bilo prijatno. Ovde su potekle priče da nije želeo da je vodi kod roditelja u Brus, a onda se i muva sa Ivom, meni bi to smetalo. Planiram danas da priđem Gagiju, izviniću mu se, objasniću mu da mi je nejasno što su njih dvojica nerazdvojni. Ja bih volela da sa Gagijem ostanem u dobrim odnosima, a ne da jedan džiber seljački uspe u svojim namerama da nas posvađa", rekla je Miljana, koja se zatim i osvrnula na izjavu da i dalje gaji emocije prema Marku.

"Drvo, ja se sprdam sa tim! Govorila sam mu da mi je uneo pozitivnu energiju, nisam zaljubljena u njega. Bila sam zaljubljena u Marka, videla sam da je taktičar, da je proračunat, da je bez kučeta i mačeta... S obzirom na to da sam upoznala kakav je, ne mogu u takvu osobu da budem zaljubljena, čak mi ni fizički nije privlačan. Ni u koga nisam zaljubljena, niko me ne zanima. Evo za Stefana Karića sam pričala da je zlatan dečko, pokazalo se suprotno", pokušala je da objasni na primeru ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track