DEDA ERA JE CICIJA ZA MEDALJU, NIJE MI NI DINARA DAO?! Uroš Anđelić opleo kao nikada pre, mislio je da ga NIKO NE SLUŠA!
Foto: Printscreen/Happy

šokantno

DEDA ERA JE CICIJA ZA MEDALJU, NIJE MI NI DINARA DAO?! Uroš Anđelić opleo kao nikada pre, mislio je da ga NIKO NE SLUŠA!

Rijaliti -

Uroš Anđelić osamio se sa Draganom pa joj u poverenju navodno rekao da je njegov deda, pevač Era Ojdanić, jedna velika cicija. Ovime ju je veoma iznenadio, jer nije verovala da je takav čovek, ali Uroš je uspeo da je uveri pričom o tome kako mu za izlaske nije davao ni prebijene pare.

Era Ojdanić, sa druge strane, nije se oglašavao akonto ovog detalja iz rijalitija. On je uvek isticao kako je široke ruke, te da nije škrt kada su takve stvari u pitanju.

"Moj deda je cicija, škrtica. Ne možeš da zamisliš kolika. I to za medalju", pričao je Uroš, dok ga je Dragana slušala u neverici.

"U početku nisam verovala da je Era takav, ali tebi sada i te kako verujem."

"Da li ti meni veruješ da meni nije davao džeparac za grad. Ma, ni dinara! Nikada. Malo ko bi poverovao u to, ali je tako", rekao je on.

"Ovo tebi pričam i neka ostane među nama, ima još puno toga ali ne mogu ti ovde pričati", nadovezao se Uroš.

"Neko sluša naš razgovor, ćuti, pičaćeš mi", zaključila je Dragana, a na izlazu iz prostorije u kojoj su vodili tajni razgovor bilo je dvoje ukućana koji su se trudili svim silama da isprate situaciju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track