Najnovije vesti

OTAC JOJ JE UMRO, A MAJKA SE ODSELILA! Ivanu Mitrović život nije mazio: A njena baka je na sve imala SAMO JEDNO da kaže!
Foto: Happy screenshot

NIJE JOJ BILO LAKO

OTAC JOJ JE UMRO, A MAJKA SE ODSELILA! Ivanu Mitrović život nije mazio: A njena baka je na sve imala SAMO JEDNO da kaže!

Rijaliti

Ivana Mitrović, koja trenutno boravi u vili "Parova", nakon smrti oca u porodičnom domu živela je sa majkom, bratom, babom i dedom. Međutim, kako se navodi, njena majka ubrzo se odselila pa su ih tako baba i deda podigli, trudeći se svim silama da ih izvedu na pravi put. 

U okviru "Parografa", Ivana je otkrila brojne detalje iz svog privatnog života, između ostalog i to da je uvek čeznula za ljubavlju, te da još uvek nije imala s*esualni odnos ni sa jednim muškarcem. U vili je upoznala Milija, koji je dosta privlači, ali osećanja nisu baš obostrana. 

Kao šlag na torti, njena baka Veselka nikako ne podržava njen odnos sa rijaliti cimerom, ali tokom posete, u Tajnoj sobi ju je izgrlila te istakla kako je njena sreća u njenom osmehu. 

"Samo neka je ona nama srećna, i Milija bi prihvatila ako treba... najbitniji mi je osmeh na njenom licu", rekla je baka. 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...