Najnovije vesti

JANJUŠ ČEKA DA DAVID ODE PA DA RADI OVO SA KORAĆEVOM?! Sve sam video, ne budi stub! Pale TEŠKE OPTUŽBE!
Foto: Sonja Spasić, Dado Đilas

drama

JANJUŠ ČEKA DA DAVID ODE PA DA RADI OVO SA KORAĆEVOM?! Sve sam video, ne budi stub! Pale TEŠKE OPTUŽBE!

Rijaliti

David Dragojević nakon odgledanog jednog klipa u okviru "Gledanja snimaka" istakao je da je gotovo siguran da Janjuš strpljivo čeka da on ode, samo kako bi se obratio njegovoj devojci Ani Korać, kako bi izbegao eventualni izliv ljubomore.

foto: Printscreen

"Primetio sam da Janjuš čeka da ja odem, da bi se obratio Ani i da bih ja ispao ljubomoran. Jasno je kao dan. Pričao sam sa Anom i ona mi je to potvrdila. Janjuš nema obzira prema meni", siguran je David.

"Uopšte nije tačno da čekam Davida da ode da bih pričao sa Anom. Ništa nisam loše uradio, ja se šalim sa Koraćevom. Navikao sam da se tako šalim sa njom, ako Ana neće da razgovaramo do kraja rijalitija, nećemo razgovarati, sve je okej", objasnio je Janjuš.

foto: Printscreen

"Meni ne pada na pamet da budem ovde neka mutava i da ni sa kim ne pričam, jer sam verena. Ako sam verena, neću da budem stub, niti saksija, želim da se družim sa ljudima. Zbog čega da iznapušavam Janjuša, kada mi ništa loše nije uradio", istakla je Koraćeva.

"Rekao sam Ani da ne bude stub, već da ima normalnu komunikaciju sa Janjušem. On je kriv, on joj se obratio, vidi se da mu je kulturno odgovorila i nastavila da se šminka, sasvim normalno", dodao je Dragojević.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Sonja Spasić, Dado Đilas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja