ŽABAC SKOČIO OD SREĆE ZBOG TRUDNE MILIJANE! Hoće da uđe u RIJALITI da neguje LJUBAVNICU, a ovako je reagovao MUŽ MILOJKO
Foto: Printscreen/Youtube

STAMATOVIĆ JEDVA ČEKA BEBU

ŽABAC SKOČIO OD SREĆE ZBOG TRUDNE MILIJANE! Hoće da uđe u RIJALITI da neguje LJUBAVNICU, a ovako je reagovao MUŽ MILOJKO

Rijaliti -

Milijana Božić (21) navodno je u drugom stanju sa ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60), koji je bio presrećan kada je čuo lepe vesti.

Žabac kaže da su ljudi počeli da ga zovu i javljaju mu da je Milijana trudna, a sada želi da ima devojčicu.

foto: Happy screenshot

"Gledaoci su videli da je imala s*ks sa mnom, a ne sa mužem Milojkom. Siguran sam da je dete moje! Milojko je ispričana priča, više nema šta da traži sa njim. Rešio sam da napravimo svadbu! Mislim da će Milijana da pristane da se uda za mene, zaprosiću je prvom prilikom", kaže Žabac.

Milijanin muž Milojko Božić (74) tvrdi da se nije potresao kad je čuo da mu žena čeka dete sa drugim muškarcem.

foto: Printscreen/Happy

"Ne zanima me što je Milijana trudna! Ko god da je otac, nek mu je sa srećom! Već sam rekao da sam je na silu oženio. Neka mi da razvod, pa neka se posle udaje za koga hoće", kaže Božić.

"Voleo bih da uđem unutra i da pazim na Milijanu. U rijalitiju je stresno, to nije mesto za trudnicu, ali razumem je da mora da poštuje ugovor koji je potpisala. Mislim da bi se bolje osećala ako budem pored nje", kaže Žabac.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja