Najnovije vesti

NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE PORED MARKA! Mirko je izbačen iz Zadruge, a prvo je otkrio šta im je NAJTEŽE u rijalitiju
Foto: Pritnscreen

Umoran, ali ponosan na sebe

NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE PORED MARKA! Mirko je izbačen iz Zadruge, a prvo je otkrio šta im je NAJTEŽE u rijalitiju

Rijaliti

Mirko Gavrić nakon skoro šest meseci napustio je velelepno imanje u Šimanovicima željom gledalaca rijaliti programa "Zadruga", a u duelu ga je pobedio Marko Miljković sa neverovatnih 99 odsto glasova publike.

"Zbunjen sam jako, zbunio me je ovaj osećaj. Prošlo je šest meseci, pobedio sam samog sebe. Ovo je moja pobeda! Želeo sam da ispričam svoju priču i da vratim sebe sebi. Prošle godine kada sam napustio Zadrugu 21. jutra, kajao sam se svakoga dana. Ovo je moje najteže životno iskustvo do sada", rekao je Mirko.

Gavrić je otkrio da je predosetio da će napustiti rijaliti ove nedelje, ali i da je poslednja nedelja bila najteža u rijalitiju.

foto: Pritnscreen

"Tu noć sam zapravo shvatio da je moja misija završena. Kada je došlo pismo sa obaveštenjem o "Zdrugoviziji", rekao sam da je to poslednja nedelja za mene. Tamo se ne zna šta je teže, poslednja nedelja je najteža nedelja u "Zadruzi", ostali smo bez novca, imali smo mnogo kazni, bez kafe smo bili sedam dana. Poslednjih dana davao sam poslednji atom snage", objasnio je Gavrić.

Na konstataciju da su mu gledaoci zamerili što je olako prešao preko uvreda Miljana Kulić, on se odmah osvrnuo i na svađu sa Borom Santanom.

"Bora je mene bukvalno opsedao u bekstejdžu da se pomirimo, ja sam znao da mi je poslednja noć u "Zadruzi" i pristao sam. Vodim se celog života onime "nije bitno šta je rečeno, nego ko je reko". Ja sam čovek koji brzo prašta. Ove noći, ostavio sam starog Mirka među onim zidinama, dobili smo novog Mirka, koji je spreman za nove ljubavi", istakao je zadrugar.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...