SA STARIJIMA MI OČITO NE IDE! Mlada Pilatovićka progovorila o trudnoći i ljubavi: Sad bih bila s mlađima, RADOZNALA SAM!
Foto: Printscreen/Happy

šokirala

SA STARIJIMA MI OČITO NE IDE! Mlada Pilatovićka progovorila o trudnoći i ljubavi: Sad bih bila s mlađima, RADOZNALA SAM!

Rijaliti -

Milijana Božić iznenadila je kada je otkrila da bi sada možda i poslušala savete da bude s mlađim muškarcima, jer joj "sa starijima očigledno ne ide". Ona je uvek napominjala kako od toga nema ništa, međutim, haos na tom životnom polju izgleda ju je naveo na promene.

Naime, otkako je sa Sanjom Mirkov bila u gostima kod Zorana Buđića Kobre, Milojko Božić je na iglama. On je gotovo siguran da je njegova žena bila sa njim pošto su se kamere isključile.

"Ona se sa njim zna odavno. Bili su zajedno sto odsto. Ljubili su se sigurno i ko zna šta su radili kad su se kamere ugasile", rekao je Milojko.

"Ne postoji mogućnost da sam trudna, jer se ništa nije desilo", rekla je, pak, Milijana.

"Što se tiče Milojka, ja nemam nameru da se mirim sa njim. Razvešćemo se čim izađemo odavde. Ja se njemu ne obraćam uopšte, on obraća pažnju na mene. Ja bih poslušala da budem sa nekim mlađim muškarcem, jer sam radoznala da saznam kako bi to funkcionisalo, jer sa starijima očigledno ne ide", zaključila je Milijana.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja