Najnovije vesti

ANABELA ŠIZNULA! Luna se vraća u Zadrugu, a za 4 meseca će dobiti BRDO LOVE i sve je SMISLILA! Imala je JEDAN USLOV
Foto: Damir Dervišagić

PObednica se vraća

ANABELA ŠIZNULA! Luna se vraća u Zadrugu, a za 4 meseca će dobiti BRDO LOVE i sve je SMISLILA! Imala je JEDAN USLOV

Rijaliti

Bivša rijaliti zvezda i pobednica Luna Đogani navodno je prelomila da uđe u aktuelnu sezonu "Zadruge".

Iako je tvrdila da više nikada neće u rijaliti, kao i to da joj je prioritet da se posveti pevačkoj karijeri, Đoganijeva se ipak predomislila.

Naime, sa "Pinka" je stigla nepristojna ponuda u kojoj joj nude 100.000 evra za četiri meseca boravka u rijalitiju. Jedan od glavnih motiva ulaska je i rasturanje veze njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Jelene Pešić.

foto: Printscreen

- Luna je nedavno dobila ozbiljnu ponudu od Pinka da ponovo uđe u "Zadrugu". Šuška se da su joj ponudili čak 100.000 evra za četiri meseca. Plan je bio da u program uđe sad u subotu, ali to nije bilo moguće zbog unapred zakazanih nastupa. Zato su sve pomerili za dan kasnije - rekao je izvor za "Informer" i objašnjava kakve će uslove Luna imati:

- Neće moći da se bori za glavnu nagradu, takav je dogovor. Ostali takmičari to neće znati, pa će na sve načine pokušavati da je sabotiraju. Biće zanimljivo pratiti i njen odnos sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, koji se muva sa Jelenom Pešić. Đoganijeva planira da se pred kamerama obračuna sa svojim ocem Gagijem - rekao je izvor.

foto: Printscreen

- Luna Gagiju zamera mnogo toga. Najviše je boli što njen otac podržava Jeleninu i Markovu vezu. Mislim da će mu sve sasuti u lice čim se sretnu - priča izvor.

Za razliku od Gagija, koji i ne sluti šta mu se sprema, Anabela zna za Lunin plan i uopšte joj nije drago!

- Njih dve su se žestoko posvađale kada joj je Luna rekla da je ponovo potpisala ugovor za "Zadrugu". Anabela je ranije zbog ćerke i njenih nervnih slomova u rijalitiju pila tablete za smirenje, pa ne želi ponovo kroz sve to da prolazi. Luna joj obećava da će ovoga puta voditi računa kako se ponaša - završava priču dobro upućen izvor.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...