NEĆE TI BITI DOBRO KAD ČUJEŠ S KIM JE SVE BILA: Mina Vrbaški opet POSRAMLJENA, čak je i ovaj zadrugar bio kod nje! VIDEO
Foto: ATA Images

ISPLIVALO U JAVNOST

NEĆE TI BITI DOBRO KAD ČUJEŠ S KIM JE SVE BILA: Mina Vrbaški opet POSRAMLJENA, čak je i ovaj zadrugar bio kod nje! VIDEO

Rijaliti -

Spekuliše se da su Mina Vrbaški i Marko Janjušević Janjuš imali "šemu", što je zasmetalo njenom dečku Mensuru Ajdarpašiću.

Marko je rešio da ustane i iznese pred svima svoje mišljenje.

"Što se tiče Mine, šta imam protiv nje, to smo videli za ove tri godine... Protiv nje sam imao samo stvari koje sam joj govorio da ne radi, savetovao je ne bi li se opametila i shvatila kako treba da krene novi život. Nije me poslušala. Ja Minu znam tri godine, bio sam joj i kod kuće. Imam i pravo da joj j*bem mater, ti nemaš pravo da se mešaš. Tako da mogu sto puta da kažem svašta", govorio je Janjuš.

foto: Printscreen

"Ako se vi toliko dobro poznajete i posećujete, ja se tu neću mešati. Ja stvarno nisam znao da su toliko bliski", rekao je Mensur.

"Ma, ne posećujemo se, samo je jednom bio kod mene", rekla je Mina, Mensuru.

foto: Printscreen

"Janjuš i ja imamo poznanike i pričao mi je da se Mina zabavljala s njegovim najboljim drugom i naravno da su dolazili kući... Ja nikada neću dopustiti nikome da bude toliko agresivac, pa da mi je i na oko ispao... Oni se poznaju, bio joj je kući, ovaj čovek joj je kućni prijatelj. S kim je bila ne bi ti bilo dobro", rekla je Zorica Marković.

foto: Printscreen

Na kraju je Miljana odlučila da demonstrira jednu situaciju, a tom prilikom je zajahala Janjuša, a ukućani su to pozdravili ovacijama.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track