LUNA JE ZBOG NJEGA SKOVALA OVAJ PLAN SA MARKOM? Data mi je nepristojna ponuda, a ja sam tu igricu PREŠLA!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

LUNA JE ZBOG NJEGA SKOVALA OVAJ PLAN SA MARKOM? Data mi je nepristojna ponuda, a ja sam tu igricu PREŠLA!

Rijaliti -

Luna Đogani, pre nego što se pridružila ekipi zadrugara kao počasna gošća, za koju se ovoga puta neće glasati, istakla je da se zaista čula sa tada još uvek bivšim dečkom i poručila mu da bude uz njenog oca, te da mu prenese pozdrave od nje čim se budu videli. Tada, sa druge strane, ona nije bila sigurna šta bi radila ukoliko joj se vrate kakva osećanja što se Miljkovića tiče.

Ipak, otkrila je da je zbog njega počela da ceni prvo dela, pa tek onda i reči, a onda i napomenula da će ovoga puta "sve odigrati drugačije", jer je na dobro poznatom terenu.

Takođe, kako je izjavila, uprkos brojnim navodima sa majom Anabelom u odličnim je odnosima.

"Demantujem sve laži. Moja majka i ja smo u najboljim mogućim odnosima, uvek bile i ostale. Naravno, posvađamo se kao i svaki član porodice... Mama mi je uvek pomagala i davala", objasnila je Luna, koja je zatim objasnila kako se oseća kao gošća "Zadruge", ne otkrivajući koliko će se zadržati unutra.

"Generalno sam svoje učešće u 'Zadruzi' zapečatila i završila svojom pobedom. Tu igricu sam prešla. Završila sam što se tiče takmičenja. S obzirom da se tamo pominjem 24 sata... Glavna sam tema većini ukućana, rešila sam da uđem kao gost", rekla je ona.

Luna je, kaže, ponosna što je njoj tako nešto ponuđeno - da uđe kao jedna "bez lažne skromnosti, zvezda 'Zadruge".

"Ponuđeno mi je da uđem u 'Zadrugu 3', data mi je nepristojna ponuda", nasmejala se ona, koja je pre svega ušla kao podrška ocu Gagiju.

Najzanimljiviji i najiskreniji par su joj Tara i Mateja, jer je Tara seća na nju - klinka je i uvek ide srcem, kako je rekla, baš kao i ona. Ne osuđujući, priznala je da joj se Dragana i Edo nimalo ne dopadaju, Ona je, naime, zbog svoje prethodne ljubavne situacije "još uvek na stubu srama", a kod njih joj se ne dopada što preko svega u celoj priči ima i dece.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track