BEZ DLAKE NA JEZIKU

MARKO JE MATORI JARAC I VELIKI KOCKAR, A LUNA BALAVICA, KLEČI I MOLI: Marija Kulić nikad SUROVIJA prema PARU! (VIDEO)

Rijaliti -

Marija Kulić je tokom nominacija izvređala Marka Miljkovića, kao i njegovu devojku Lunu Đogani.

"Što se tiče nominacija počeću od Miljka, Šerpe, praziluka i sa ovim stomakom trudnog miša. On je jedan matori folirant", rekla je Marija Kulić.

"Šta je svrako, ne voliš me svrako?", vikao je Miljković.

foto: Printscreen

"Danima je razmišljao, ušao je ovde, izmanipulisao Lunom, ona je mlada devojka, još mi je čudnije da manipuliše čovekom od 48. godina, njenim ocem Gagijem. On ucenjuje čoveka, da se svađa sa nama, da ako to ne bude radio da se više neće družiti sa njom. Manipuliše Gagijem. Jasno mi je na koga je Luna. Gagi uvek ide linijom manjeg otpora. On se nije branio ni kad su ga napadali najgore moguće. On nije konfliktan, Luna me podseća na njega, on se nikad ne meša. Čula sam da je Marko veliki kockar, videla sam prepiske na Instagramu sa njegovim drugom, rekao je da je sav novac ostavio u kazinu iz prošle sezone. Žao mi je što Luna sve to ne vidi. Matorom jarcu je lako da manipuliše, ali Luna treba da poradi na sebi. Sada joj je pružena prilika", govorila je Kulićka, pa nastavila:

foto: Printscreen

"On nju ne voli, ima želju za drugim devojkama, svidela mu se Jelena kao i on njoj. Da nije ušla Luna bilo je pitanje dana kada će njih dvoje stupiti u vezu. Rekla sam da su Jelena i on slični, i po godinama, visine, idealan su par, međutim, Luna je to videla i kao prava balavica se zatrčala ovde da ga otme. Posle se čudi što je ne cene muškarci, to je zbog toga što ona trči za muškarcima, što moli, kleči, dvori, treba da počne da se valja po dvorištu, da bi on njoj oprostio nešto što nije ni učinila. Njeno ponašanje je sramno. Ja sam Miljanu kritikovala zbog toga", navela je Marija.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track