ZAJEDNO SU 2 GODINE, A EDO JE U NAŠU KUĆU RETKO ULAZIO: Draganina majka iskreno o ćerkinoj VEZI! Čuje se i sa Sinišom!
Foto: Printscreen

OTVORILA DUŠU

ZAJEDNO SU 2 GODINE, A EDO JE U NAŠU KUĆU RETKO ULAZIO: Draganina majka iskreno o ćerkinoj VEZI! Čuje se i sa Sinišom!

Rijaliti -

Dragana Mitar i Edis Fetić ozvaničili su vezu, a Dragana je javno ponižena od strane roditelja njenog dečka Edisa kada su joj pismom uputili gnusne uvrede nazvavši je f*ksom i Edu stavili do znanja da ne podržavaju vezu svog sina sa Mitrovom.

Draganina majka Jadranka nije bila srećna kada je čula šta se desilo.

foto: Printscreen, Shutterstock

Ja samo mogu da komentarišem njihovu vezu kada izađu, kada budem videla na čemu su. Ako su oni ovo rekli za snaju koja im je rodila troje unučadi, šta je onda ostalo i sa kakvim elementima i epitetima da nazivaju Draganu. Velike ljubavi su zbog mešanja roditelja i pukle. Činjenica je i da neke veze treba da puknu jer prirodno nisu jedni za druge. Kada mi je rekla da Edo ima troje dece, ja sam joj odmah rekla: "To nije veza nikakva." Mozak mora u tim situacijama da radi, jer će svi snositi posledice. Loš izbor partnera trpe deca. Mi ne možemo da biramo roditelje, da li će biti nezadovoljni mamom ili tatom, ali to dete nije krivo zbog njihovog lošeg odnosa", rekla je Draganina majka Jadranka, a potom priznala da ona jedva i da poznaje Eda i da je "Zadruga 3" prava prilika da se Dragana i Fetić upoznaju.

"Oni jesu u spoljnom životu zajedno dve godine, ali nikada nisu bili zajedno 24 sata. Dobro je što imaju sve ovo vreme da se upoznaju, šta dalje planiraju, neću da se mešam. Nisam se mešala ni u prvi brak, neću ni u drugi. Ona je moja, pa moja, to sada što oni rade ništa što bi ne znam šta izazvalo. Ne znam da li je to iskreno držanje među njima, oni su sada tamo 24 sata. Nismo se upoznali u smislu da je on dolazio kod nas. On je dolazio retko. Najviše što smo proveli vremena zajedno jeste za Jovanov rođendan, ali nije bilo da mi pričamo, jer je bilo mnogo novinara, deca su se zabavljala", rekla je ona.

foto: Printscreen/ Instagram, Printscreen

Draganina majka nije želela da detaljiše ništa o odnosu svoje ćerke i Fetića, te je istakla da joj je bitan samo unuk i da je zbog njega u kontaktu sa Sinišom Dragutinovićem i da on redovno viđa sina.

"Mi smo sada u kontaktu, činjenično stanje je da je otac otac, a majka je majka, ma kakvi da su. Prirodno okruženje je da otac, majka, baba i deda budu uz dete. Najsrećnije dete je koje ima majku, tatu, babu i dedu, to je pravo bogatstvo. Uvek se dogovorimo kada će Siniša doći po dete, deda ga spusti, pošto smo Siniša i ja u konfliktu od onih prvih dana kada su on i Dragana vređali jedno drugo, ja to nisam mogla da podnesem. Kad je on meni u kući izneo neke gadosti, ne znam kakvo da mi je dete, ja ne mogu da dozvolim da neko po njemu baca drvlje i kamenje, a ti nisi ništa bolji i ti hoćeš da pljuješ moje dete. Niko me ništa nije slušao, došlo je do prezasićenja i tu je puklo. Takav način života kakav su oni vodili meni se nije dopao", rekla je Jadranka.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja