SLOBA GA MNOGO BOLI, ISKOMPLEKSIRAN JE! Drug Lune Đogani progovorio posle SKANDALA koji je napravio Miljković!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

IZNEO DETALJE

SLOBA GA MNOGO BOLI, ISKOMPLEKSIRAN JE! Drug Lune Đogani progovorio posle SKANDALA koji je napravio Miljković!

Rijaliti -

Savo Perović napravio je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti gde je bio gost na rođendanu Lune Đogani.

Lunin dečko Marko Miljković je bio nervozan kada je ugledao tortu koju su poslali fanovi njegove devojke i njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića, pa ju je bacio u tortu, a onda je napravio karambol kada je čuo da je Perović zapevao pesmu koju je Luna posvetila Slobi.

foto: Printscreen

Miljković je nakon ovoga nastavio da pljuje Perovića, nazvavši ga običnim Luninim fanom, a Jeleni Pešić je otkrio da je Sava još pre ulaska u "Zadrugu 3" blokirao na društvenim mrežama.

"On je mene blokirao, uopšte ne zna, to je bilo posle njihovog raskida. Nikada nisam hteo da pitam, nisam ni pitao Lunu, samo sam joj rekao i nasmejao se. Pričao sam sad sa ljudima pred ulazak, da ne znam kako da se ponašam pred Markom, bio sam u fazonu, ako mi pruži ruku, i ja ću. Pružio je, pitao sam ga da li komuniciramo, on se nasmejao. Razlog je očigledan, iskompleksiran je i Sloba ga mnogo boli. Jer je Luna stalno pričala da je to pesma za Slobi, čuo sam da je bacio i tortu... Cela ta priča mene ne interesuje, ja sam odradio profesionalno šta je trebalo. Želeo sam da ispoštujem Lunu, produkciju, ljude, zbog njih sam tu. Da je bila neka druga situacija i ne Luna, otišao bih kući verovatno", ispričao je Savo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track