JELENA OTVORENO O VEZI SA MILJKOVIĆEM: Sviđa mi se što imamo tu neku HEMIJU! Luna odmah ZARATILA sa Markom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

EVO ŠTA BI BILO DA JE NJU UPOZNAO PRE LUNE

JELENA OTVORENO O VEZI SA MILJKOVIĆEM: Sviđa mi se što imamo tu neku HEMIJU! Luna odmah ZARATILA sa Markom (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Miljković i Luna Đogani su se posvađali zbog pitanja koje je postavljeno, a vezano je za Jelenu Pešić i Miljkovića.

Jeleni Pešić i Marku Miljkoviću gledaoci su postavili škakljivo pitanje, a glasilo je: "Da li ti je žao što nisi upoznao Jelenu pre Lune, mnogo ste lep par?"

"Sviđa mi se što imamo tu neku hemiju, ali Marko ima nešto što nikada ne bih podržala, ne bih mogla da budem sa njim zbog te osobine ",objasnila je Jelena.

foto: Printscreen/Youtube

"Hvala vam što tako mislite da bismo Jelena i ja bili lep par, mislim da ste samo stvorili tu neku pogrešnu sliku spolja, mislim da smo mi najbolji kao prijatelji. Rekao sam već da Jelena ima tu jednu osobinu koja mi se ne dopada, zbog toga ne bismo mogli da budemo zajedno", prokomentarisao je Marko.

Nakon toga Luna je odlučila da uđe u raspravu sa Jelenom Pešić. Upravo to joj je njen dečko Marko zamerio tokom reklama.

foto: Printscreen/Youtube

"Kada voliš, normalno je da si ljubomorna, kada voliš govoriš svojim drugarima kako bi trebalo da se ponašaju prema tvom dečku", zamerio je Marko Luni.

" Ja sam njemu rekla da je pogrešio, ako baš želiš da znaš. Zbog čega bih ja zamerala svojim prijateljima, ako ti to ne radiš. Znaš kako će biti za nekoliko dana, biće da ti ne dam ovde da se družiš", rekla je Luna.

"Jesi videla da sam izabrao tebe u odnosu na nju, jer vidim da si ljubomorna, šta još hoćeš"; pitao je Marko.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja tebi nikada ne bih ni dala povoda da budeš ljubomoran, to se u mom slučaju neće dogoditi. Ja neću da igram rijaliti", dodala sa Đoganijeva.

Kurir.rs / Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track