LUNA SE OVOGA UOPŠTE NE SEĆA?! Tad je drugu pesmu pevala o Marku: A sad ga brani SVIM SILAMA! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

DRUŠTVENE MREŽE GORE

LUNA SE OVOGA UOPŠTE NE SEĆA?! Tad je drugu pesmu pevala o Marku: A sad ga brani SVIM SILAMA! ŠOK!

Rijaliti -

Jedini razlog zašto je Anabela ušla u "Zadrugu" navodno je način na koji se Marko Miljković ophodi prema dvojci, njenoj ćerki Luni Đogani. Dok ga ona sada brani koliko može, pa se i svađa sa majkom naočigled svih, društvene mreže gore od komentara na njen nekadašnji "govor" koji je održala malo nakon izlaska iz protekle sezone.

Naime, Marko je Lunu ostavio pred kraj rijalitija pa je i, kako je navodila, povredi okao niko nikada. Šta više, ulazila je i u rasprave sa gledaocima, koji su se bili i te kako interesovali za detalje njihovog odnosa, posebno oni koji su favorizovali Marka između njih dvoje.

"Samo vam želim Marka Miljkovića u kući. Da vam bude zet ako imate ćerku, pošto očigledno nismo gledali isti rijaliti. Ako vi mislite da sam ja sve pogrešno, a on sve ispravno radio, onda vam ja želim Marka Miljkovića pošto vidim da se večeras javljaju samo Markove žene kojima je Marko institucija... Javno želim da vam Marko Miljković stvarno sutra, od srca, bude zet ili prijatelj sinovima, šta već, da vam bude blizak", rekla je jednom prilikom u "Narod pita" Luna Đogani.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track