MAJKA TI NE ČUJE NA JEDNO UVO ZBOG BATINA KOJE JE DOBIJALA OD OCA: Anabela i Marko se ŽEŠĆE pokačili, sve tajne na TACNI
Foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

HAOS

MAJKA TI NE ČUJE NA JEDNO UVO ZBOG BATINA KOJE JE DOBIJALA OD OCA: Anabela i Marko se ŽEŠĆE pokačili, sve tajne na TACNI

Rijaliti -

Anabela Atijas i Marko Miljković brutalno su se posvađali, pa su isplivale brojne tajne koje su oboje želeli da ostanu sakrivene.

"Kada se već toliko brineš o tome da li sam ja potrošila Lunin honorar ili nisam, zašto se malo ne pozabaviš i svojom majkom? Što makar ženi ne uradiš fasadu na kući, kad se već toliko razmećeš novcem?", pecnula je pevačica Marka.

foto: Printscreen Premijera

"Uradiću, polako. Jako nisko udaraš spominjući moju majku koja nije javna ličnost", odgovorio joj je, a onda je Anabela nastavila svađu:

"Kako nije? Tokom cele prošle sezone je bila jutjuberka i vodila strimove u kojima je pričala o mojoj ćerki i meni. Kako si ti mogao da pričaš o meni, sad ima da slušaš i kako ja pričam o njoj!"

"Ti si isti nasilnik kao i Gagi. Ti taj problem imaš jer je tvoj otac tukao tvoju majku pred tobom. Ona je maltretirana žena. Ismevaš moje psihičko oboljenje koje je nastalo usled nasilja koje sam pretrpela, a i tvoja majka je ista takva. Ona ne čuje na jedno uvo od silnih batina koje je dobila od tvog oca", pričala je Anabela, a Marko je govorio da je to laž.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Pink

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track