ANABELA PO PRVI PUT IMALA NEŠTO LEPO DA KAŽE O MARKU: Primećujem njegov napredak! Zadrugari ZANEMELI (VIDEO)
Foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

STALA U NJEGOVU ODBRANU

ANABELA PO PRVI PUT IMALA NEŠTO LEPO DA KAŽE O MARKU: Primećujem njegov napredak! Zadrugari ZANEMELI (VIDEO)

Rijaliti -

Anabela Atijas je stala u odbranu Marka Miljkovića i rekla da se njegovo ponašanje prema Luni Đogani promenilo otkako je ona ušla.

foto: Printscreen/Youtube

Takođe je dala repliku na račun izlaganja svog bivšeg muža Gagija Đoganija, koji je negirao mišljenje gledalaca da je sebičan.

"I te kako je Gagi egoista, on je odlučio da bude otac kada je Luna na tronu rijalitija i kada može da je iskoristi" rekla je Anabela.

foto: Printscreen/Youtube

"Zbog čega nisi zagrlio Lunu, kada znaš da bi jedan tvoj zagrljaj rešio sve?" - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

"Ja jednostavno nisam želeo da da se mešam u tu raspravu, meni je bilo dosta svega", rekao je Miljković.

"U celoj priči najviše me je iznenadilo, ajde ne toliko odnos sa Markom, oni su par, oni će to prevazići, koliko odnos oca i ćerke. Došla sam ovde da osujetim Gagijev plan, ne bi li ga pokrenula da napokon bude pravi otac sebi, a ne da bude toliko sebičan", rekla je Anabela.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam joj tata, ja imam pravo da je posavetujem, a na neki način i da odlučim, to je moje pravo. Ja mogu da predložim, mogu da razgovaram, ali ne i da odlučim", rekao je Đogani.

Atijasova je priznala da primećuje boljitak u Markovom ophođenju prema Luni.

"I te kako sam primetila da je Marko bolji prema Luni otkad sam ja došla. Baš onako kako je brani od mene, treba da je čuva i od svojih postupaka. Ja nikada neću biti sud nečijoj vezi, ukoliko me Luna zamoli da se sklonim, ja ću se skloniti, takva sam ja bila napolju. Jedino što mi smeta je to što pokušava da je menja, Luna je jednostavno takva, krhka i puna ljubavi", istakla je Anabela.

Kurir.rs / M.M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track