SKORO SVAKA IMA VEŠTAČKE GRUDI: Dragana tražila oblik SUZE, Luna kruške, a Ivana nije samo POPRSJE OPERISALA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

RAZVEZALE JEZIK O ESTETSKIM PROMENAMA

SKORO SVAKA IMA VEŠTAČKE GRUDI: Dragana tražila oblik SUZE, Luna kruške, a Ivana nije samo POPRSJE OPERISALA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani, Ana Korać, Ivana Šopić, Dragana Mitar i Milica Kemez pričale su o plastičnim operacijama koje su imale.

foto: Printscreen

Skoro sve devojke u rijalitiju imaju silikone, pa su objasnile šta im je bila želja.

"Jako sam zadovoljna, nisam mogla kod boljeg doktora da odem. Moje grudi su bile različite, jedna veća jedna manja, onda kada sam radila grudi u jednu je moralo da se uradi više u drugu manje. Imam više samopouzdanja. Obožavala sam da gledam i da pipnem tuđe grudi, moje su kruškice. Moje su koštale 3.225 tako nešto", rekla je Luna.

"Ja od silikona imam samo grudi, uradila sam ih pre četiri godine. Moji su koštali 2.500 ili 2.800 tako nešto", navela je Ana.

foto: Printscreen

"Ja sam radila pre pet godina grudi, imam anatomski oblik. Nisam nijednom zažalila. Imala sam pre toga par operacija. Mogu da kažem devojke prvo skrešite surle, ja sam surlu skresala. Kažu da moj nosi nije bio veliki, ali to je bio moj hir. Napolju sam se zahvatila više puta nego u Zadruzi. A što se tiče estetskih stvari, jedno pet, šest puta. Ja sam platila 3.300 ili 3.500 evra. Ja imam garanciju 15 godina da neće da se spuste. Sama sebi sam platila silikone. Ja sam počela rano da radim, sve sam priuštila sebi što sam želela.", rekla je Ivana.

"Ja sam grudi radila pre 4 godine, ja sam to uradila jer sam dojila, pa sam ih podizala, bilo je bolno, ali dobro je prošlo i zadovoljna sam svojom veličinom. Ne bi mi trebale veće, smetalo bi mi. Imam 400 kubika. Meni se nisu spustile, da kucnem u drvo. Ja sam ih podizala i stavljala, 3.300 su koštale, nisam dizala kredit, mene je tadašnji suprug častio. To je bio poklon za 8. mart 2016. godine. Ja sam dobila neki oblik suze", navela je Dragana.

Kurir.rs/K.Đ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track