Najnovije vesti

IMAM ARGUMENTE DA TE IZNESU NA NOSILIMA! LUNA, IZVINI ŠTO TI JE OTAC: Rijaliti se ori od svađe Anabela i Gagija! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BRUTALNI

IMAM ARGUMENTE DA TE IZNESU NA NOSILIMA! LUNA, IZVINI ŠTO TI JE OTAC: Rijaliti se ori od svađe Anabela i Gagija! (VIDEO)

Rijaliti

Luna Đogani i Anabela Atijas pričale su o Gagiju, što je on video kada su svi gledali snimke.

Anabela je osudila svog bivšeg supruga, te je istakla da ona ne bi ni ušla u rijaliti da je Gagi bio iz svoje dete.

foto: Printscreen

"Luna se ponaša totalno drugačije sa mnom, a drugačije sa mamom. To što je pričala sa mamom nije objasnila šta se stvarno desilo u rehabu. Mi smo tamo bili dva sata. Ja sam bio non-stop uz nju, razgovarali smo i o toj večeri i o Anabeli. Ja sam samo hteo da sa njom... Video sam da joj je teško. Ona je sama prva rekla, moja ideja je bila da ona napsuti rijaliti. Ne da bi Anabela izgubila nego je najbolje da ona izađe jer je ona ovde između mene i mame. Kad ona izađe neke stvari će da se reše. Nije priča o parama, nego je to moje mišljenje", pričao je Gagi i nastavio:

"Mene novac ne zanima. Ona je to veče rekla da hoće da izađe, mi smo pričali dva sata. Vidim u ovom razgovoru da nas dvoje imamo drugačiji odnos, a drugačiji ima ona sa mamom. Mislim da je neiskrena prema svojoj mami i klima glavom iako tako ne misli. Luna, razočarala si me strašno."

foto: Printscreen

"Meni je žao Luna što ti je on otac, izvini molim te", rekla je Anabela.

"Shvatio sam da se neću mešati, pustiću njih dve da rade šta hoće, ja nemam uticaja, razočaran sam. Moje je da savetujem, a njeno je da odluči. Ja kao otac imam pravo, neće neko drugi da priča", rekao je Đogani.

"Ti nisi sam sebe mogao da savetuješ, a ne druge ljude. Došla sam da ti pokažem kako da se ponašaš kao otac jer to nisi nikad znao", navela je Atijasova.

foto: Printscreen

"Imam mnogo argumenata da te upropastim, da te iznesu odavde na nosilima. Mene si uvek zvala kad ti je neki problem", rekao je Gagi Anabeli.

"Oboje sam zvala. Njima ne odgovara kad sam dobra sa oboje. Bio je tata tu uz mene, brisao mi je suze, mislim da se to podrazumeva. Naravno da će i mama i tata da budu uz mene. Ja sam prva rekla da ću otići. Problem je što sam sa mamom dobra, uvek je tako i napolju: "Više voliš mamu, ili više voliš tatu". Uvek je neko zapostavljen", rekla je Luna.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...