drama

MILJANA KULIĆ VRIŠTI ZA DISKVALIFIKOVANIM ZOLOM! Otekle joj oči od suza, niko ne može da je smiri! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić mnogo je teško podnela Zolinu diskvalifikaciju. Toliko je plakala da su joj oči otekle i sva je bila crvena koliko je vrištala za njim. Lazar Čolić Zola diskvalifikovan je zbog "upornog nepoštovanja pravila življenja u Beloj kući "Zadruge", kako je Miona pročitala u pismu Velikog šefa.

"Zadrugari, s obzirom na to da Zola danima ne poštuje osnovna pravila života u 'Zadruzi', boravi sve vreme u apartmanu u koji je svima strogo zabranjen ulazak, ne učestvuje u programu, ne pojavljuje se u emisijama, odnosno krši sva pravila ovog rijaliti programa, doneli smo odluku da bude diskvalifikovan", čitala je ona, pa nastavila o tome kako će sada već bivšeg zadrugara i tužiti, pa prema ugovoru potraživati 50.000 evra: "Ukoliko Zola nije prisutan ni na ovom sastanku, Miona kao vođa će ga obavestiti da je diskvalifikovan i da odmah mora da napusti Zadrugu. Veliki sef", pisalo je u pismu.

foto: Printscreen

Pošto su bili obavešteni o diskvalifikaciji. zadrugari su odmah otišli da mu se jave, a Miljana je već uveliko bila plakala.

foto: Printscreen

Kulićeva je kukala i vrištala za dečkom, koji ju je pred polazak sa rijaliti imanja u Šimanovcima strasno zagrlio.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track